. Ma György napja van.
Lezárult a kórház-projekt Kecskeméten
2014-10-31 05:57:48
Lezárult a kórház-projekt Kecskeméten

Lezárult a kórház-projekt Kecskeméten

Hivatalosan is lezárult a Kecskeméti Gyógyintézeti Központ projektje. A beruházás 11 és fél milliárd forintból az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával készült el.







A GYEMSZI főigazgatójának engedélye alapján a költözködés 2014. október 2-án kezdődött, az osztályok pedig már a gyakorlatban vizsgáznak az új létesítményben - hangzott el azon a csütörtöki záró-sajtótájékoztatón, melyen részt vett Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, Marosi Miklós, az új épületszárny tervezője, Virág Ágnes, a GYEMSZI főosztályvezetője és dr. Lénárt Endre, a Dél-Alföldi Térségi Igazgatóság D-A TIG térségi igazgatója.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

- A megyei kórház életében ez egy olyan óriási beruházás volt, amit mi még egyszer biztosan nem fogunk megérni – hangsúlyozta dr. Svébis Mihály. - Ilyen ugyanis egy életben egyszer, ha adódik. Beköltöztek a kollégák és immár gyönyörű körülmények között folytatjuk Kecskeméten a gyógyítást. Szeretném mindenkinek megköszönni a munkáját, aki tevékenyen részt vett a Pólus Programban.

 

Marosi Miklós tervező elmondta, hogy Magyarországon és külföldön is sok kórházat tervezett már, de Kecskeméten azt látta, hogy heroikus küzdelmet folytattak a kórház munkatársai a beruházás során:

 

- Ami itt zajlott, az kevés helyen fordult elő – mondta a tervező. - Működő kórház területén beruházni ugyanis nem kis feladat, és megfelelő idegrendszerre is szükség volt hozzá. Tervezőként köszönöm, hogy ebben a munkában részt vehettem.

 

Virág Ágnes, a GYEMSZI főosztályvezetője úgy vélekedett, hogy nagyszerű teljesítmény van a kórház dolgozó mögött. Külön megköszönte dr. Svébis Mihály kiváló menedzsment munkáját.

 

- Ez a fejlesztés példa lehet itt a térségen belül a centralizációt, az erőforrás koncentrációt, a meglévő, és a legújabb technológiák integrációját tekintve – hangsúlyozta dr. Lénárt Endre, a Dél-Alföldi Térségi Igazgatóság D-A TIG térségi igazgatója. - Végignézve az épületet és a többi megújult részt is, azt kell mondjam, hogy azok a célok, amiket kitűztünk, illetve kitűzött annakidején a megyei önkormányzat, és a kórház vezetése, megvalósultak.


Utoljára frissítve: 2014-10-31 13:22:54

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>