. Ma Ákos, Bátor napja van.
Légy profi lakberendező!
2023-11-14 10:06:37
Légy profi lakberendező!

Légy profi lakberendező!

Persze nem azt mondjuk, hogy ne lehetne vagyonokért lakberendezőt felkérni, hogy aztán további milliós tételek következzenek az egyedi bútorok és kézzel készített textíliákért cserébe. Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy nem csupán ez az egy a járható út. Így ha nincs felesleges néhány milliód, akkor sem kell lemondani az álomotthonról. Hoztunk pár trükköt, amivel költségek nélkül vagy minimális anyagi ráfordítással hatalmas eredményeket érhetsz el!

 

Rendezd át!

 

Talán a Prémium bútoráruház dohányzóasztalai a legmobilisabbak egy-egy nappalin belül, de még ha nagy és nehéz bútordarabokat is kell tologatni és mozgatni, az se tántorítson el! Az eredmény ugyanis egy merőben új helyiség, és mindezt anélkül tudod elérni, hogy akár csak egy fillért is ki kellett volna adnod bármiért.

 

Igyekezz koncepció mentén rendezkedni: alakíts ki olvasósarkot, legyen egy olyan rész, ahol társasozni, beszélgetni lehet.

 

Mielőtt azonban nagy tologatásba kezdenél, feltétlenül mérj le mindent, hiszen aligha van kellemetlenebb helyzet, mint amikor a bútortetrist elölről kell kezdened. Ugyanakkor arra is kitűnő alkalom az ilyen jellegű rendezkedés, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amik feleslegesek és csak a helyet foglalják. A szellősebb tér fokozza az otthonosság érzetét.

 

Színezd újra!

 

Persze ha van egy kis affinitásod, akkor akár foghatsz egy-egy régebbi bútort is, és új köntösbe öltöztetheted.

 

Ehhez nem kell más, mint egy jól megválasztott szín, ügyes technika és némi fantázia. Szerencsére az internet tele van inspirációkkal, így mielőtt a tettek mezejére lépnél, érdemes kutakodni egyet a különféle képmegosztó portálokon vagy épp ismert lakberendezők oldalán.

 

Ha választasz egy hangsúlyos bútort, és annak merész színt is adsz, akkor merőben átalakul a helyiség hangulata. Érdemes tehát a színekkel játszani, de csak óvatosan, minden szín jelentést hordoz magában, ellenőrizd hát, hogy mit üzen az általad választott árnyalat!

 

Válts textíliát!

 

Ez talán a legolcsóbb módja a teljes stílusváltásnak: gondolj csak bele, hogy az adott bútorok rózsaszín-bézs párnákkal, takarókkal, natúr szőnyegekkel még vintage stílusúnak számít, ám ha átváltasz szürkére, akkor már az indusztriális, modern stílust honosítod meg az otthonodban.

 

Akadnak, akik évszakonként újragombolják a helyiségeket, ehhez csupán egyszer kell megvenni a szezonális textíliákat, és többet nem lesz rá gondod!

 

Láthatod hát, sokféle módon varázsolhatsz magadnak új otthont, ám szinte minden út a Prémium bútoráruházba vezet!

További híreink
A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztérium alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal keretmegállapo...
2024-02-19 16:16:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyint tartják Navalnij gyilkosának
Volodimir Zelenszkij szerint nyilvánvalóan Vlagyimir Putyin ölte meg Alekszej Navalnijt. Szerinte az orosz elnököt nem érdekli, ki hal meg, amíg megtarthatja a hatalmát. ...
2024-02-17 09:55:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hatalmas tüntetés volt pénteken a Hősök terén
Odakint most szörnyek járnak - kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartottak tüntetést péntek kora estétől civilek szervezésében Bu...
2024-02-17 09:55:43, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A 74 éves Gyárfás Tamást hét év fegyházbüntetésre, Portik Tamást életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte Fe...
Bővebben >>