. Ma Henrik napja van.
Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást
2012-12-27 16:08:51
Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást

Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást

Február 24-ig meghosszabbította a Kecskeméti Városi Ügyészség a nyomozást Lázár János kiskunfélegyházi balesete ügyében – tájékoztatta a Kecskeméti Hírhatárt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Emlékeztetőül: a megyei rendőrség utoljára november 11-én közölt információkat a politikus balesetéről. Akkor elmondták, hogy a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság két szemtanút hallgatott ki, akik közvetlenül az ütközés után érkeztek a helyszínre. Majd hozzátették a szóvivők, hogy a baleset vizsgálata várhatóan december végére fejeződik be. Na, ez az, ami nem sikerült…

 

Mint korábban megírtuk: a Lázár Jánost is érintő közlekedési baleset október 24-én, a kora reggeli órákban, az M5-ös autópályán történt. Az elsődleges adatok szerint egy, a főváros felé tartó Ford Fiesta sofőrje elveszítette uralmát a gépkocsi felett, a szalagkorlátnak ütközött és megperdült. A külső sávban érkező VW mikrobusz sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést: ebben az autóban utazott a miniszterelnökséget vezető államtitkár. A Ford sofőrje életét veszítette, Lázár és sofőrje pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

Lázár még a baleset napján részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak. Később kiderült, hogy azért használta a kisbuszt, mert hivatali autóját épp szervizelték. A baleset idején egyébként gyenge köd volt és hajnali szürkület Kiskunfélegyháza térségében. A rendőrség félpályás útzár mellett órákig vizsgálta a baleset helyszínét - ennyire alapos helyszínelést még soha nem tapasztaltak a balesetekhez járó újságírók. Majd a baleset másnapján azt mondták a rendőrségi szóvivők, hogy nem adnak ki több tájékoztatást az ügyben, csak a vizsgálat lezárását követően.

 

Ehhez képest – máig nem ismert okból - november 11-én váratlanul nyilvánosságra hozta a Bács-Kiskun megyei rendőrség a két titokzatos tanú feltűnését. Egyúttal ígéretet tettek arra, hogy december végéig eredménye lesz a baleseti vizsgálatnak.

 

Most az újabb határidő: 2013. február 24. Olvasónk pedig tippelhetnek (lásd az oldalunkon megnyított szavazást): lesz-e akkorra eredmény?

 

KORÁBBI CIKKEINK:

Jelentkeztek a Lázár baleset szemtanúi

Nem műszaki hiba miatt ütközhettek Lázárék

Lázár János megkereste K. Tímea családját

Állásukat féltik a Lázár-balesetben vizsgálódók

Hogyan történt Lázár János balesete?

Így látta Lázár János a balesetet

Nem hibáztatja Lázár sofőrjét az áldozat férje

 

Utoljára frissítve: 2012-12-27 16:26:11

További híreink
Pogány Juditot örökös taggá avatták
Pogány Judit, a kiváló színésznő, aki pályafutása során számos elismerést és díjat kapott, legutóbb a kaposvári Csiky Gergely Színház örökös tagjává választásával részesü...
2024-06-26 14:48:31, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kidőlt bükkfák tömegei torlaszolják el az Északi-Börzsöny fő turistaútját
A június 9-10-i éjszakán hatalmas vihar csapott le az Északi-Börzsönyre, amelynek főgerincén rengeteg fa dőlt ki tövestől teljesen eltorlaszolva a környék fő turistaútját.
2024-06-23 12:03:06, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Pazar színházi és utcaszínházi előadások a VéNégy Fesztiválon
Carlo Gozzi komédiájától az Opera Show-n át a balettig rendkívül széles repertoárt vonultat fel a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.
2024-06-07 19:29:53, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az ügyészség a börtönbüntetés mellett 200 millió forint pénzbüntetés kiszabását is indítványozta Schadl Györgg...
Bővebben >>