. Ma Barbara, Borbála napja van.
Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást
2012-12-27 16:08:51
Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást

Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást

Február 24-ig meghosszabbította a Kecskeméti Városi Ügyészség a nyomozást Lázár János kiskunfélegyházi balesete ügyében – tájékoztatta a Kecskeméti Hírhatárt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Emlékeztetőül: a megyei rendőrség utoljára november 11-én közölt információkat a politikus balesetéről. Akkor elmondták, hogy a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság két szemtanút hallgatott ki, akik közvetlenül az ütközés után érkeztek a helyszínre. Majd hozzátették a szóvivők, hogy a baleset vizsgálata várhatóan december végére fejeződik be. Na, ez az, ami nem sikerült…

 

Mint korábban megírtuk: a Lázár Jánost is érintő közlekedési baleset október 24-én, a kora reggeli órákban, az M5-ös autópályán történt. Az elsődleges adatok szerint egy, a főváros felé tartó Ford Fiesta sofőrje elveszítette uralmát a gépkocsi felett, a szalagkorlátnak ütközött és megperdült. A külső sávban érkező VW mikrobusz sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést: ebben az autóban utazott a miniszterelnökséget vezető államtitkár. A Ford sofőrje életét veszítette, Lázár és sofőrje pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

Lázár még a baleset napján részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak. Később kiderült, hogy azért használta a kisbuszt, mert hivatali autóját épp szervizelték. A baleset idején egyébként gyenge köd volt és hajnali szürkület Kiskunfélegyháza térségében. A rendőrség félpályás útzár mellett órákig vizsgálta a baleset helyszínét - ennyire alapos helyszínelést még soha nem tapasztaltak a balesetekhez járó újságírók. Majd a baleset másnapján azt mondták a rendőrségi szóvivők, hogy nem adnak ki több tájékoztatást az ügyben, csak a vizsgálat lezárását követően.

 

Ehhez képest – máig nem ismert okból - november 11-én váratlanul nyilvánosságra hozta a Bács-Kiskun megyei rendőrség a két titokzatos tanú feltűnését. Egyúttal ígéretet tettek arra, hogy december végéig eredménye lesz a baleseti vizsgálatnak.

 

Most az újabb határidő: 2013. február 24. Olvasónk pedig tippelhetnek (lásd az oldalunkon megnyított szavazást): lesz-e akkorra eredmény?

 

KORÁBBI CIKKEINK:

Jelentkeztek a Lázár baleset szemtanúi

Nem műszaki hiba miatt ütközhettek Lázárék

Lázár János megkereste K. Tímea családját

Állásukat féltik a Lázár-balesetben vizsgálódók

Hogyan történt Lázár János balesete?

Így látta Lázár János a balesetet

Nem hibáztatja Lázár sofőrjét az áldozat férje

 

Utoljára frissítve: 2012-12-27 16:26:11

További híreink
Barbie – rekordot dönt a mozikban
Greta Gerwig Barbie-filmje csupán 17 nappal bemutatása után elérte az egymilliárd dolláros (355 milliárd forint) jegyárbevételt.
2023-08-08 15:39:27, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Sziget Fesztivál: a Szerelem Forradalma és a Világfalu is vár
Többek között a környezetvédelemre, az emberi jogokra, az egyenjogúságra és a béke fontosságára reflektálnak idén a Sziget Nagyszínpadán a Love Revolution Special program...
2023-08-05 11:46:14, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Az üzemen kívüli a Mexikói úti villamospálya története
Az 5-ös autóbusz utasainak egy része a Mexikói úton rácsodálkozhat a még mindig meglévő villamosvágányokra.
2023-07-24 17:36:11, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Összefogott Mészáros Lőrinc és Tiborcz István. Az Orbánhoz szorosan kötődő két személy pénzintézetei oszthatjá...
Bővebben >>