. Ma Zoltán napja van.
Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást
2012-12-27 16:08:51
Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást

Lázár baleset: nem sikerült befejezni idén a nyomozást

Február 24-ig meghosszabbította a Kecskeméti Városi Ügyészség a nyomozást Lázár János kiskunfélegyházi balesete ügyében – tájékoztatta a Kecskeméti Hírhatárt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Emlékeztetőül: a megyei rendőrség utoljára november 11-én közölt információkat a politikus balesetéről. Akkor elmondták, hogy a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság két szemtanút hallgatott ki, akik közvetlenül az ütközés után érkeztek a helyszínre. Majd hozzátették a szóvivők, hogy a baleset vizsgálata várhatóan december végére fejeződik be. Na, ez az, ami nem sikerült…

 

Mint korábban megírtuk: a Lázár Jánost is érintő közlekedési baleset október 24-én, a kora reggeli órákban, az M5-ös autópályán történt. Az elsődleges adatok szerint egy, a főváros felé tartó Ford Fiesta sofőrje elveszítette uralmát a gépkocsi felett, a szalagkorlátnak ütközött és megperdült. A külső sávban érkező VW mikrobusz sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést: ebben az autóban utazott a miniszterelnökséget vezető államtitkár. A Ford sofőrje életét veszítette, Lázár és sofőrje pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

Lázár még a baleset napján részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozóinak. Később kiderült, hogy azért használta a kisbuszt, mert hivatali autóját épp szervizelték. A baleset idején egyébként gyenge köd volt és hajnali szürkület Kiskunfélegyháza térségében. A rendőrség félpályás útzár mellett órákig vizsgálta a baleset helyszínét - ennyire alapos helyszínelést még soha nem tapasztaltak a balesetekhez járó újságírók. Majd a baleset másnapján azt mondták a rendőrségi szóvivők, hogy nem adnak ki több tájékoztatást az ügyben, csak a vizsgálat lezárását követően.

 

Ehhez képest – máig nem ismert okból - november 11-én váratlanul nyilvánosságra hozta a Bács-Kiskun megyei rendőrség a két titokzatos tanú feltűnését. Egyúttal ígéretet tettek arra, hogy december végéig eredménye lesz a baleseti vizsgálatnak.

 

Most az újabb határidő: 2013. február 24. Olvasónk pedig tippelhetnek (lásd az oldalunkon megnyított szavazást): lesz-e akkorra eredmény?

 

KORÁBBI CIKKEINK:

Jelentkeztek a Lázár baleset szemtanúi

Nem műszaki hiba miatt ütközhettek Lázárék

Lázár János megkereste K. Tímea családját

Állásukat féltik a Lázár-balesetben vizsgálódók

Hogyan történt Lázár János balesete?

Így látta Lázár János a balesetet

Nem hibáztatja Lázár sofőrjét az áldozat férje

 

Utoljára frissítve: 2012-12-27 16:26:11

További híreink
Tehetségek kibontakozását segítő programok a Károlin
Képességek fejlesztése az intelligenciaterületek tükrében a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán.
2021-01-26 17:02:58, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Meghalt Sas József
82 éves korában meghalt Sas József színész-humorista, írja a Blikk. A hírt a családja is megerősítette az ATV-nek.
2021-01-17 11:49:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A koronavírusba halt bele Böröndi Tamás, nem volt alapbetegsége
A Vidám Színpad 65 éves igazgatója koronavírussal küzdött, és ebbe halt bele 65 évesen – erősítette meg a család engedélyével a Blikknek az intézmény sajtóreferense, aki ...
2020-11-25 10:36:48, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szivarosok, figyelem! A humidorok és a bennük lévő páratartalom nagyon fontosak a szivarok szempontjából. Hogy...
Bővebben >>