. Ma Márk napja van.
Látta már Áder János húgát?
2019-09-12 23:44:39
Látta már Áder János húgát?

Látta már Áder János húgát?

Áder Annamária, aki Pölöskei Gábor labdarúgó felesége, digitális közösségi alkotóműhelyt adott át 2019. szeptember 12-én, csütörtökön a kecskeméti Kandó Szakközépsikolában, és ebből az alkalomból beszédet is mondott.

 

Áder János húga, aki egyáltalában nem a bátyja miatt került a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) élére, majd a sorozatos kudarcok és botrányok miatt bekövetkezett leváltása után onnan az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkári pozíciójába, az átadón a digitalizációt kihívásnak nevezte. Mint mondta a digitalizáció korát ki kell szolgálni, meg kell élni, az iskoláknak mint alapkészséget kell ezt átadni. Hozzátette: mintegy 400 ezer ember él ma közvetlenül a munkaerőpiacon az informatikából, de minden embernek kell, igaz különböző mértékben, ilyen tudással rendelkezni.

 


Pölöskei Gáborné Áder Annamária a megszólalásig hasonlít a bátyjára
(Képünk egy digitális alkotóműhelyben készült fantáziarajz.)

 

Áder János húga szólt arról, hogy a foglalkozások tanításánál tudomásul kell venni, hogy módosítani, fejleszteni kell a tartalmakat, mert az eszközök, amelyekkel tanítanak, is fejlődnek.

 

A köztásasági elnök testvére, műhelyeket egyfajta lehetőségnek nevezte, hogy a huszonegyedik századot oktassuk, és lehetőség a közösségteremtésre is. Továbbá arra, hogy pályaorientációt is nyújtsanak, hogy felkeltség az érdeklődést a különféle szakmák iránt, megújuljon a belső szakmai képzés is az iskolákban.

 

(Forrás: Híradó.hu)

Utoljára frissítve: 2019-09-13 02:29:21

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csomagküldés Európa egyes országaiba
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgozni. Függetlenül az életkortól, egyre többen próbálnak szeren...
2024-03-14 17:58:09, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>