. Ma Gedeon napja van.
Köszönetet mondott Kecskemét városvezetése a kulturális munkát végzőknek
2016-01-22 15:19:47
 Köszönetet mondott Kecskemét városvezetése a kulturális munkát végzőknek

Köszönetet mondott Kecskemét városvezetése a kulturális munkát végzőknek

Szentpéteri Csilla Koncert Show volt Hírös Agóra Kulturális Központban a magyar kultúra napja előestéjén, csütörtökön.










A koncert előtt Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármester asszonya mondott köszönetet azoknak, akik nap-mint nap a kultúra különböző területein tevékenykednek Kecskeméten. A kulturális intézmények, szervezetek munkatársainak és a kecskeméti kulturális élet mecénásainak.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

- Sehol sincs annyi felszabadult és jókedvű ember együtt, mint a kulturális eseményeken - mondta a polgármester asszony. - A kultúra nem egy elvonta, megfoghatatlan fogalom, nem is egy eszmei filozófiai kategória. Sokkal inkább kézzel fogható, és ami talán a legfontosabb, egy közöttünk mozgó, pozitívan ható erő... Nekünk az a legfontosabb feladatunk városvezetőknek, városüzemeltetőknek, hogy ne csak mindig számokban feladatokban, forintokban, problémákban és profitban gondolkozzunk, hanem mindehhez teremtsük meg azt a helyet, azt a közeget, azt a teret, ami a lelkünket is egy kicsit „csinosítja", fejleszti, és gyarapítja...Ezért is szeretnénk a magyar kultúra napja alkalmából a köszönetünket külön kifejezni annak a több mint 300 munkatársnak, akik a kultúra területén dolgoznak Kecskeméten. Az év 365 napján azon gondolkodnak és azon fáradoznak, hogy bennünket elkápráztassanak a különböző kulturális lehetőségekkel, adottságokkal,  kiállításokkal, eseményekkel, fesztiválokkal.

A magyar kultúra napja alkalmából Szentpéteri Csilla csütörtökön két koncertet is adott Kecskeméten. Délelőtt a gyerekeknek látványos koncert show-n lépett fel, este pedig a fenőtteknek koncertezett a Hírös Agórában.

Utoljára frissítve: 2016-01-22 15:21:54

További híreink
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>