. Ma Eszter napja van.
Kisfiaival közösült az izsáki apa
2012-05-29 14:41:02
Kisfiaival közösült az izsáki apa

Kisfiaival közösült az izsáki apa

Borzalmas, emberi ésszel felfoghatatlan vérfertőzés helyszíne volt Izsákon egy külterületi tanya. Két saját fiával közösült 7, illetve 9 esztendős koruktól, több éven keresztül análisan egy most 37 esztendős férfi, akit ezért a nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettével vádol az ügyészség.

 

 

 

 

 

 

A megdöbbentő ügyben tavaly december 6-án vették őrizetbe az apát, és jelenleg is előzetes letartóztatásban tartják. A vádiratot a napokban készítette el a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség és várhatóan néhány hónap múlva már bíróság elé is állítják a férfit.

 

- A vádlott 1997-ben létesített élettársi kapcsolatot, majd 1998-ban, illetve 2000-ben fiai születtek – részletezte a szörnyű vádat Gyugyi Csilla, a megyei főügyészség szóvivője. Az élettársi kapcsolat 2007 őszén megszakadt, az anya elköltözött a tanyáról, az enyhén értelmi fogyatékos gyerekek pedig az apjukkal maradtak.

 

A férfi a kétszobás ház egyik, a fiúk a másik helyiségében laktak. A vád szerint az első erőszak még 2007 októberében történt, amikor az ittas férfi az esti lefekvések után az egyik fiút magához hívta. Néhány hét múlva megismétlődött az erőszak, majd egyre gyakoribb lett – állítja az ügyészség. Ekkor már nem csak az egyik, hanem mindkét fiát „használta” az ittas apa. Amikor a fiúk ellenkeztek, akkor a lakásban tartott gumibottal, illetve furkósbottal ütötte meg őket, hogy az ellenállást letörje. Az aktusokat követően pedig ugyancsak veréssel fenyegette a kisfiúkat, ha bárkinek is elmondják a történteket.

 

- A vádlott legalább heti rendszerességgel követte el a bűncselekményeket 2007 októberétől 2011 őszéig – tájékoztatott Gyugyi Csilla.

 

Az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását kezdeményezte a férfival szemben a Kecskeméti Törvényszéken. Egyúttal azt is indítványozták, hogy a két fiúnál az apa szülői felügyeleti jogát szüntesse majd meg az ítéletében a bíróság.   

 

Utoljára frissítve: 2012-05-29 14:43:51

További híreink
Meghalt Markó Iván
75 éves korában meghalt Markó Iván, írja a Blikk. Markó Iván 1967-ben végzett az Állami Balett Intézetben. A Magyar Állami Operaház tagja, 1971-től a magántáncosa lett. N...
2022-04-21 12:01:39, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Egy fejezet a Csaba kút történetéből
A Leányfalu felett nemrég közpénzből rendbe hozott Csaba kútnak különös története van.
2022-04-19 19:41:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kihagyhatatlannak ígérkezik az idén végre megtartandó Sziget-fesztivál
Újabb szupersztárok mondtak igent a 2022-es Sziget meghívására, köztük a világ egyik legismertebb énekese, Justin Bieber, a nemzetközi EDM szcéna élbolyába tartozó Calvin...
2022-03-16 18:16:01, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Több mint harminc éve van a pályán Alföldi Róbert, aki színészként és rendezőként komoly sikereket ért el, műv...
Bővebben >>