. Ma Barbara, Borbála napja van.
Kik örökölték a lányát kitagadó Szécsi Katalin vagyonát?
2013-01-26 07:45:12
Kik örökölték a lányát kitagadó Szécsi Katalin vagyonát?

Kik örökölték a lányát kitagadó Szécsi Katalin vagyonát?

Nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseid lesznek, ha megismered a végrendeletemet – üzente gúnyosan, közvetlenül a halála előtt a lányának Szécsi Katalin, a 38 éve öngyilkosságot elkövetett Szécsi Pál nővére. Az idős nő beváltotta a fenyegetést: a Kecskeméti Hírhatár információ szerint a lányát és az unokáját kitagadta, az örökséget pedig a postása, egy kecskeméti tévészerelő, az egyik kecskeméti kutyamenhely és Gergely Róbert színész-énekes között osztotta szét. 

Nem csekély vagyonról döntött december közepén, nem sokkal a december 30-án bekövetkezett halála előtt Szécsi Katalin. A lakásában december 1-jén történt gázrobbanás után is mintegy 12-15 milliót érő kecskeméti ház, a biztosító által a felújításra fizetett 5-7 millió, valamint milliós bankbetétek és a Szécsi Pál dalok után járó, évente 1.5-2 milliós jogdíjak képezik az örökséget.

 

Szécsi Pál nővére az elmúlt években a barátait sorra, módszeresen „elmarta” maga mellől. Majd új barátságokat létesített, akikkel néhány hónap múlva szintén szakított. Ez a folyamat periodikus volt az életében. A végrendeletek általában a „soros” barátot jelölték meg örökösként. Akit azután egy újabb „örökös” követett.

 

* Szécsi Katalin az utolsó éveiben teljesen kivetkőzött magából. A barátait sorra elmarta maga mellől... A szeretetet sugárzó fotó még 2007-ben készül, majd a két színésznővel is összeveszett.

 

Tavaly nyárig egyébként a kecskeméti, hunyadivárosi ház még a lánya, Andrea nevén volt, neki ajándékozta ugyanis korábban az anyja. Majd - miután megromlott a két nő között a kapcsolat (ez többször is előfordult már korábban) visszakérte Andreától a ház tulajdonjogát. Katalin egyébként megszámlálhatatlanul sok végrendeletet íratott az évek során, majd az utolsót december közepén ellenjegyezte az ügyvéd.

 

A Kecskeméti Hírhatár információi szerint ez úgy szól, hogy 50 százalékot kap Imre, az a kecskeméti tévészerelő, akit a halála előtt 2-3 hónappal ismert meg. Az egyik kecskeméti állatvédelmi alapítvány 30 százalékot kap, a maradék 20 százalékon pedig egy Edvárd nevű postás és Gergely Róbert osztoznak egyenlő arányban.

 

- Én nem tudok arról, hogy örököltem volna – mondta Imre, a tévészerelő, majd arra a kérdésre, hogy Katalin temetéséről ő intézkedik-e, azt a választ adta, hogy szerinte ezt az idős nő lánya intézi. Andrea továbbra sem kívánt nyilatkozni, azt viszont elmondta, hogy édesanyja holttestét, a végakarata szerint még hónapokig vizsgálják a budapesti orvostudományi egyetemen. Kísérletezhetnek rajta a hallgatók. Azt ezt megelőző boncoláson pedig (mint megírtuk ITT <) már kiderült, hogy nem öngyilkos lett a kecskeméti idősek otthonában Szécsi Katalin, hanem tüdőgyulladás és agyhártyagyulladás okozta a halálát.

Utoljára frissítve: 2013-01-26 07:48:10

További híreink
Még nem érzed elég biztonságosnak a fürdőszobádat?
Kezdjük először is ott, hogy egy fürdőszoba soha nem lehet elég biztonságos. Mivel az otthoni balesetek döntő többsége ebben a helyiségben történik, ezért cseppet sem ére...
2023-11-27 17:11:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Gasztritisz kezelése CBD olajjal? Ismerkedjünk meg a legújabb eredményekkel!
A gyomorhurut vagy gasztritisz egy nagy fájdalmakat okozó betegség, amely során a gyomor nyálkahártyája akut vagy krónikus formában érintett, ami lehet irritáció, gyullad...
2023-11-21 16:27:13, Hírek, Fókuszban Bővebben
A labradorok, a kutyatársadalom hősei
Amikor kutyafajtákról esik szó, van egy nagyon népszerű változatuk, ha egyáltalán lehet ezt a kifejezést használni rájuk, amelyikben talán az összes olyan tulajdonság fel...
2023-11-21 16:24:51, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Már megfogalmazódott bennünk, hogy váltani szeretnénk? Vagy friss diplomásként, végzősként keresünk állást? ...
Bővebben >>