. Ma György napja van.
Kiégett a kerekegyházi garázs
2014-08-11 09:23:10
Kiégett a kerekegyházi garázs

Kiégett a kerekegyházi garázs

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 műszaki mentéssel és 5 tűzesettel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett – közölte Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

 

 

* A fotó illusztráció!

 

 

Szombat reggel Lajosmizsén egy épület borospincéjében 150 m2–en esővíz gyűlt össze 25 cm magasan. A felgyülemlett vizet a Lajosmizsei önkormányzati tűzoltók 1 db búvárszivattyúval távolították el.

 

Kecskeméten, a Klebelsberg és a Mártírok útja kereszteződésénél 2 személyautó ütközött szombaton kora délután. A balesetben három ember sérült meg. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították. A mentők a sérültek ellátását a helyszínen megkezdték, majd kórházba szállították őket. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség a helyszínt biztosította, a forgalmat irányította.

 

Vasárnap reggel a Kerekegyházi önkormányzati tűzoltókat Kerekegyháza, Kölcsey utcába riasztották tűzesethez. A helyszínen egy 4x4 m-es alapterületű garázs berendezése égett. A tűzoltók a lánggal égés megszüntetését követően az utómunkálatokat kéziszerszámok alkalmazásával végezték. Személyi sérülés nem történt.

 

A kiskőrösi hivatásos tűzoltókat vasárnap este Kiskőrösön egy segédmotor kerékpár tüzéhez riasztották. A tűzoltók egy darab vízsugárral oltották el a tüzet.

 

Az elmúlt 72 órában összesen 3 esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit szabadtéri száraz növényzet tüzéhez. A kiérkező tűzoltók a lángokat gyorsan felszámolták. Személyi sérülés nem történt.

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-11 09:23:49

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>