. Ma Eszter napja van.
Két vadász is öngyilkos lett Bács-Kiskun megyében
2012-09-29 08:53:12
Két vadász is öngyilkos lett Bács-Kiskun megyében

Két vadász is öngyilkos lett Bács-Kiskun megyében

Két Bács-Kiskun megyei vadász is öngyilkosságot követett el, magaslesen az elmúlt napokban. Hasonló eseményre nagyon régen nem volt példa - mondják a vadászok - ezért most különösen megdöbbentő, hogy egymást követően két vadász is a fegyverével oltotta ki a saját életét. Ráadásul olyan helyen, ami - lehet mondani - kultikusnak számít a vadászok körében.

 

  

 

 

 

Az első öngyilkosság a jakabszállási erdőben történt, ahol egy 42 esztendős kecskeméti férfi végzett egy hete magával. Szabályosan beírta a vadásznaplóba, hogy mikortól ment ki, melyik magaslesre – egyébként már az feltűnő volt, hogy délután, noha csak este szoktak kimenni ilyen helyekre a vadászok. Amikor jó ideje már nem tért vissza, a keresésére indultak és megtalálták a holttestét. Fejbe lőtte magát.

 

A másik öngyilkosság Kunpeszér határában történt csütörtökön, ugyancsak magaslesen. Itt egy 55 esztendős helybéli vadász, aki búcsúlevelet is hagyott hátra, lőtte szíven magát. Ő is életét vesztette. A Kecskeméti Hírhatár információi szerint az első öngyilkosság magánéleti, a második pedig egészségügyi problémák miatt történt.

 

Utoljára frissítve: 2012-09-29 09:16:46

További híreink
Meghalt Markó Iván
75 éves korában meghalt Markó Iván, írja a Blikk. Markó Iván 1967-ben végzett az Állami Balett Intézetben. A Magyar Állami Operaház tagja, 1971-től a magántáncosa lett. N...
2022-04-21 12:01:39, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Egy fejezet a Csaba kút történetéből
A Leányfalu felett nemrég közpénzből rendbe hozott Csaba kútnak különös története van.
2022-04-19 19:41:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kihagyhatatlannak ígérkezik az idén végre megtartandó Sziget-fesztivál
Újabb szupersztárok mondtak igent a 2022-es Sziget meghívására, köztük a világ egyik legismertebb énekese, Justin Bieber, a nemzetközi EDM szcéna élbolyába tartozó Calvin...
2022-03-16 18:16:01, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sajnos – egyelőre – kedvenc hobbijának nem tud élni a helyszínen a szerény életvitelű Áder, mivel egy pecázásr...
Bővebben >>