. Ma István napja van.
Két vadász is öngyilkos lett Bács-Kiskun megyében
2012-09-29 08:53:12
Két vadász is öngyilkos lett Bács-Kiskun megyében

Két vadász is öngyilkos lett Bács-Kiskun megyében

Két Bács-Kiskun megyei vadász is öngyilkosságot követett el, magaslesen az elmúlt napokban. Hasonló eseményre nagyon régen nem volt példa - mondják a vadászok - ezért most különösen megdöbbentő, hogy egymást követően két vadász is a fegyverével oltotta ki a saját életét. Ráadásul olyan helyen, ami - lehet mondani - kultikusnak számít a vadászok körében.

 

  

 

 

 

Az első öngyilkosság a jakabszállási erdőben történt, ahol egy 42 esztendős kecskeméti férfi végzett egy hete magával. Szabályosan beírta a vadásznaplóba, hogy mikortól ment ki, melyik magaslesre – egyébként már az feltűnő volt, hogy délután, noha csak este szoktak kimenni ilyen helyekre a vadászok. Amikor jó ideje már nem tért vissza, a keresésére indultak és megtalálták a holttestét. Fejbe lőtte magát.

 

A másik öngyilkosság Kunpeszér határában történt csütörtökön, ugyancsak magaslesen. Itt egy 55 esztendős helybéli vadász, aki búcsúlevelet is hagyott hátra, lőtte szíven magát. Ő is életét vesztette. A Kecskeméti Hírhatár információi szerint az első öngyilkosság magánéleti, a második pedig egészségügyi problémák miatt történt.

 

Utoljára frissítve: 2012-09-29 09:16:46

További híreink
Tucatnyi afgán a tehervonaton
Tizenkét afgán állampolgárt találtak ma (szeptember 8-án) a Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a Thessaloniki-Lambach között közlekedő tehervonaton.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Várhatóan csak 2018 elején érkeznek a Seuso-kincsek Kecskemétre
Vidéken először Székesfehérváron lesz látható a teljes Seuso-kincs, a Szent István Király Múzeum lesz ugyanis az október 29-én induló magyarországi vándorkiállítás első á...
2017-10-07 03:30:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Tagadja, hogy előre kitervelte a prostituált megölését
A tavaly meggyilkolt kecskeméti prostituált férje állítása szerint nem tudta, hogy az asszony 2012. júliusától 2016. június 14-ig, azaz 4 éven keresztül egy bérelt lakásb...
2017-09-12 19:46:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Klubrádió-alapító, immár főállású polgármesterjelölt Pikó András civilizált sportszerűséggel próbált tisztes...
Bővebben >>