. Ma Emma napja van.
Kerti partival vettek búcsút a Kecskeméti Főiskolától
2016-07-03 07:16:31
Kerti partival vettek búcsút a Kecskeméti Főiskolától

Kerti partival vettek búcsút a Kecskeméti Főiskolától

Kerti partival vettek búcsút csütörtök este a Kecskeméti Főiskolától. Az intézmény oktatói mellett megjelent Kecskemét és Szolnok polgármestere, a VIP vendégek között pedig ott volt többek között Kiss Miklós vidékfejlesztési és Palkovics László oktatási államtitkár, Varga László, a PADMA elnöke és dr. Salacz László országgyűlési képviselő.

 

 

 

 

- Az új campus alapkőletételén mondtam, hogy eljön a nap, amikor a főiskoláról megyünk haza, és másnap már az egyetemre térünk vissza. Ma búcsúztatjuk a főiskolát, holnap szenátusi ülésen találkozunk. Ám ahhoz, hogy a szenátusi ülésig eljussunk, nyolc hónap kőkemény munkája kellett. Legyen tehát a ma este a köszöneté. Köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik segítettek abban, hogy az egyetem biztonságban el tudja kezdeni működését - kezdte köszöntőjét Dr. Ailer Piroska, a főiskola (pénteken már egyetem) rektora. Aki külön kiemelte Szemereyné Pataki Klaudia, Varga László és Palkovics László munkáját, segítségét abban, hogy egyetemi város lehetett Kecskemét.

 

Ennyi köszönet után már ajándék is dukált. Ajándék Kecskemétnek és Szolnoknak. Egy üveg, amibe 3D gravírozással került bele, hogy Kecskemét és Szolnok Egyetemvárosok, valamint a mérföldkő dátuma: 2016. július 1.

 

A kerti parti részeként este 10 órakor látványos tűzijátékot tartottak: ezzel búcsúzva a főiskolától és köszöntve az egyetemet.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2016-07-03 07:18:39

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>