. Ma Auguszta napja van.
Kerékpártolvajt fogtak a Kecskeméti Városrendészek
2015-08-15 10:36:10
Kerékpártolvajt fogtak a Kecskeméti Városrendészek

Kerékpártolvajt fogtak a Kecskeméti Városrendészek

Kerékpártolvajt fogott a Kecskeméti Városrendészetet járőrpárosa a belvárosban. A tolvaj ellen lopás vétsége miatt indítottak eljárást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy hónapja döntött úgy az önkormányzat, hogy a parkolóőrök és a közterület-felügyelők állományának összevonásával létrehozza a Kecskeméti Városrendészetet, hogy az így megsokszorozódó járőrök városunk polgárainak közbiztonságérzetét növeljék, és ne csak a belvárosban, hanem a külterületi részeken is. A Városrendészet életre hívásának pedig máris kézzel fogható eredménye vannak - tájékoztatat hírportálunkat Komlós József JR, a Városrendészet sajtófőnöke.

- A Reile Géza utcán intézkedett az egyik járőrpáros, ahol közterületen történt szeszesital fogyasztásért szabtak ki helyszíni bírságot - mondta el a részletek a sajtófőnök. - Ezt követően a két egyenruhás közterület-felügyelő a fizető parkolóhelyeken várakozó gépkocsikat kezdte ellenőrizni, amikor arra figyeltek fel, hogy egy húsz év körüli férfi szaladva menekül a Városközponti Univer áruház hátsó gazdasági bejárata felől. A fiatalember az egyik kezével egy „Hello Kitty" rózsaszín női kempingkerékpárt tolt, a másik kezében pedig a kerékpár leszerelt kormánya volt.

Az egyik közterület-felügyelő a gyanúsan viselkedő férfi után futva feltartóztatta, míg társa eközben hatósági segítséget kért. Annak megérkezéséig a gyanúsan viselkedő fiatal férfit a Városrendészet két járőre feltartóztatta. Ezt követően a fiatalembert a hatóság előállította, a közterület-felügyelőket pedig tanúként hallgatták meg. A vizsgálat során megállapították, hogy a kerékpárt a Dobó körútról lopta, ő pedig beismerte a cselekmény elkövetését. A férfi ellen lopás vétsége miatt indítottak eljárást.

Utoljára frissítve: 2015-08-15 10:36:40

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
250 ezer szavazót veszíthetett eddig a Fidesz a kegyelmi botrány miatt – derült ki a 21 Kutatóközpont friss, r...
Bővebben >>