. Ma Petra napja van.
Kecskére káposztát: a biztonsági őr lopott a kecskeméti telepről
2014-02-13 08:09:19
Kecskére káposztát: a biztonsági őr lopott a kecskeméti telepről

Kecskére káposztát: a biztonsági őr lopott a kecskeméti telepről

Az elmúlt 24 órában (február 12-én) Magyarország területén a rendőrök 44 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Négy halálos kimenetelű közlekedési balesetben négy személy életét vesztette. Tíz baleset súlyos, 30 könnyű sérüléssel végződött. A rendőrök összesen 192 személyt fogtak el, ebből 52 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Bűncselekmény elkövetésén 82 főt értek tetten. Az egyenruhások 356 személyt állítottak elő, köztük 107 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 

Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset történt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

 

Kecskemét - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt elrendelt nyomozás során 2014. február 12-én őrizetbe vette Cs. Adrián 28 éves kecskeméti lakost. A férfi 2013 áprilisa és 2013 júliusa közötti időben egy kecskeméti kft. telephelyén dolgozott biztonsági őrként. Cs. Adrián a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy munkakörével visszaélve, a telephelyen bérleti jogviszonyban lévő cégek által leadott műhelykulcsokkal több kft. raktárából szerszámokat, gépeket, és egyéb értékeket lopott el.

 

Kecskemét - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, gyorsított bíróság elé állítás lefolytatásának céljából, őrizetbe vette B. Mária 57 éves és K. Sándorné 35 éves kecskeméti lakosokat. Előbbi asszony 2014. február 12-én 11 óra 15 perckor az egyik kecskeméti áruházból ellopott egy kutyapástétomot, utóbbi nő 2014. február 12-én 12 óra 50 perckor az egyik bevásárlóközpontból próbált meg több terméket eltulajdonítani. Mindkét esetben az üzletek biztonsági őrei tartották vissza az áruházi tolvajokat a rendőrség kiérkezéséig.

 

Kiskőrös - A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Zsigmondné 45 éves helyi lakos ellen. A nő a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsítható megalapozottan, hogy 2014. február 12-én 23 óra 45 perckor a város egyik sörözőjében ismeretlen ok miatt egy késsel megfenyegette és szidalmazta a pultost. Miután a sörözőből kizárták az asszonyt, tovább folytatta garázda magatartását. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták B. Zsigmondnét, akit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek.


Utoljára frissítve: 2014-02-13 08:10:33

További híreink
Barbie – rekordot dönt a mozikban
Greta Gerwig Barbie-filmje csupán 17 nappal bemutatása után elérte az egymilliárd dolláros (355 milliárd forint) jegyárbevételt.
2023-08-08 15:39:27, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Sziget Fesztivál: a Szerelem Forradalma és a Világfalu is vár
Többek között a környezetvédelemre, az emberi jogokra, az egyenjogúságra és a béke fontosságára reflektálnak idén a Sziget Nagyszínpadán a Love Revolution Special program...
2023-08-05 11:46:14, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Az üzemen kívüli a Mexikói úti villamospálya története
Az 5-ös autóbusz utasainak egy része a Mexikói úton rácsodálkozhat a még mindig meglévő villamosvágányokra.
2023-07-24 17:36:11, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan nem veszik komolyan lábuk jelzését és akkor is megvásárolnak egy cipőt, ha az már a próba során is szorí...
Bővebben >>