. Ma Auguszta napja van.
Kecskeméti pilóta kapta a Hunyadivárosért díjat
2015-09-19 07:45:09
Kecskeméti pilóta kapta a Hunyadivárosért díjat

Kecskeméti pilóta kapta a Hunyadivárosért díjat

Kádár Sándor őrnagy vehette át idén a Hunyadivárosért díjat, a Mátyás király Általános Iskolában rendezett ünnepségen. Ő volt az a pilóta, aki június 10-én a Magyar Honvédség meghibásodott Gripenjével kényszerleszállást hajtott végre, majd katapultált a kecskeméti repülőtéren.

 

 

 

 

 

A XI. Hunyadivárosi Napok megnyitóját a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület rendezte pénteken délután a Corvin Mátyás Általános iskolában. Részt vett az ünnepségen Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Varga László, a Pallas Athéné Domus Mentis Alapitvány elnöke, nyugalmazott református püspök-helyettes, dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere, Ugrik Csaba dandártábornok, a kecskeméti repülőbázis parancsnoka, Sipos László, Pászti András és Kovács Ferenc kecskeméti önkormányzati képviselők, Fejős Jenő Arany Emlékkereszttel kitüntetett magyar nóta énekes, Tóth Győzőné, a Foglalkoztatási KHT igazgatója és Pölös János, a Hunyadi János Általános Iskola igazgatója.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony köszöntötte az ünnepségen résztvevőket, és röviden beszámolt Kecskemét, valamint azon belül Hunyadiváros egy éves fejlődéséről.

- Egy dolgos, szorgos egy évet tudunk magunk mögött. Lehetne sorolni azokat a fejlesztéseket, amelyek megvalósultak, de a hunyadivárosiak számára talán a legjelentősebb az volt, hogy elkészült a régóta várt északi elkerülő út - mondta a polgármester asszony.  
Szemereyné beszédét követően Fejős Jenő köszönetét fejezte ki a hunyadivárosiak nevében a polgármester asszonynak azért a munkáért, amit Kecskemétért tesz. Majd a polgármester asszony Pászti Andrással és Ugrik Csaba dandártábornokkal közösen átadta Kádár Sándor őrnagynak a Hunyadivárosért díjat. A hunyadivárosi Fekete László pedig köszönő oklevelet kapott a városrész tisztaságáért és virágosításáért programban való részvételért.

Az ünnepi műsorban felléptek a Mátyás Király Citerazenekar, a Gitár-Szaxofon Trió (Orosz Csaba, Onodi Zoltán, Palotás Endre), a 2 AND THE HALF (Kasztel Réka, Kovács Ákos, Kurucz Tamás), valamint Zumba Mónika tanítványai.

Utoljára frissítve: 2015-09-19 08:17:30

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmel...
Bővebben >>