. Ma Rudolf napja van.
Kecskeméti Keresztény Polgári Bál
2015-02-01 15:15:35
Kecskeméti Keresztény Polgári Bál

Kecskeméti Keresztény Polgári Bál

Rendkívül jó hangulat, barátságos légkör, remek vacsora és kiváló zenekar egy igényesen feldíszített iskolai rendezvényteremben - ez jellemezte szombat este a Római Katolikus Főplébánia, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Kecskeméti Szervezete, a Piarista Diákszövetség, a Református Egyházközség, és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja jubileumi bálját.

 

 

A szombat este 19 órakor kezdődő Keresztény Polgári Bált a Piarista Iskola Czollner téri sportcsarnokában, az évfordulók jegyében tartották. Kecskeméten 450 éve működik református oktatás, 300 éve alapították a kecskeméti piarista rendet, 25 esztendős a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja, és 30 éve rendezik meg a Keresztény Polgári Bálokat. Az idei bál díszvendége dr. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár volt.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

Ott voltak még a jeles kecskeméti társasági eseményen a Szemereyné Pataki Klaudiát, Kecskemét polgármesterét képviselő Mák Kornél alpolgármester, Osztié atya képviseletében dr. Galgóczi Gábor, a KÉSZ alelnöke, Varga Nándor református lelkipásztor, Szabó István piarista házfőnök, Nagy Attila, a piarista gimnázium igazgatója, dr. Jeney Gábor plébános, dr. Salacz László országgyűlési képviselő, kecskeméti önkormányzati képviselők, neves közéleti személyiségek, valamint németországi vendégek is. (A cikk a videó alatt folytatódik).



Köszöntőt, illetve beszédet mondtak dr. Zombor Gábor, és Mák Kornél. A bálat közösen nyitotta meg Varga Nándor és dr. Jeney Gábor, az elsőbálas fiatalokat pedig dr. Galgóczi Gábor köszöntötte.

 

A műsort Sirkó László, a Katona József Színház színművésze, Príma Primissima Díjas, a Magyar Érdemkereszt kitüntetettje szerkesztette, közreműködtek Szilágyi Gabriella és Czeglédi Ákos, a zenei rendező Látó Richárd volt. 

 

A jubileumi bálra a velencei álarcokat a Szeretetszolgálat Hajléktalan Rehabilitációs Központja és az idősotthon lakói készítették, a dekorációt pedig Konfár Sándor vezetésével máltai fiatalok, munkatársak és önkéntesek, valamint piarista fiatalok.

 

A jó hangulatról a Caravan együttes, a svédasztalos, remek vacsoráról pedig a HolloGasztro Kft. gondoskodott. A báli bevételt szegény sorsú diákok támogatására fordítják.


Utoljára frissítve: 2015-02-01 15:52:35

További híreink
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>