. Ma Márk napja van.
Kecskemét hőse a Hírös Vágta győztese (KÉPGALÉRIA)
2014-08-24 11:41:03
Kecskemét hőse a Hírös Vágta győztese (KÉPGALÉRIA)

Kecskemét hőse a Hírös Vágta győztese (KÉPGALÉRIA)

Kecskemét - A volt KTE pályán kialakított lovas pályán, telt ház előtt, rendkívül jól szervezett versenynap végén, a Kecskemét színeiben induló Hajdú László nyerte meg a Hírös Vágta döntőjét, Szemafor-Fácán nevű lova nyergében.

 

 

 

 

 

 

 

A második Csiki Árpád - Szentkirály (Coco Lena), a harmadik pedig Drahos József - Lakitelek (Alexa). Mindhárman bejutottak az országos döntőbe, a Nemzeti Vágta mezőnyébe. A Kishuszár Vágtát a Tiszaszigeti Makoviczki Ákos nyerte meg Fáni nevű lovával. A második helyet egy ifjú hölgy, Kecskemét-Ballószög versenyzője, Borsodi Ildikó hozta el Ragyogó nevű lovával versenyezve.

 

A CAN-C kategóriás fogatok versenyében szombaton az egyes fogatok versenyét ifj. Kéri Tibor (Kecskemét), a kettes fogatok versenyét Hartmann János Zsolt (Barcs) nyerte meg.

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!

 

A Hírös Vágta vendégei, illetve szervezői között voltak Lezsák Sándor a Magyar Országgyűlés alelnöke, Kis Miklós Zsolt agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét alpolgármestere, Salacz László országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP), Mondok József a Magyar Lovas Szövetség alelnöke, Felföldi Zoltán az Országos Polgárőr Szövetség Lovas Tagozatának elnöke és Domján Gergely a Bács-Kiskun Megyei Agrárkamara elnöke.

 

A Hírös Vágta ezúttal kapcsolódó rendezvényként befogadta az Országos Lovas Polgárőr Találkozót és Szemlét is. A szombati programban a Hírös Vágta előfutamokon és a döntőn kívül volt Kishuszár Vágta és fogatok akadályhajtása is. Bemutatót tartott a Bugaci Ménes, bemutatkozott a szerb-magyar lovasbázisok karusszelje és a Kelebiai Favory Lovas Klub, a versenynap végén pedig agárversenyt is tartottak.

 

Utoljára frissítve: 2014-08-25 07:23:28

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>