. Ma Gedeon napja van.
Kecskemét: égett az étel a tűzhelyen
2014-07-17 09:47:06
Kecskemét: égett az étel a tűzhelyen

Kecskemét: égett az étel a tűzhelyen

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett – közölte Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

 

 

 

 

 

Szerdán kora délután Kecskeméten, a Mészáros Lázár téren lévő társasház egyik lakásának konyhájában a tűzhelyen lévő étel és a páraelszívó gyulladt ki. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet vizes ruhával eloltották, és a lakást átszellőztették. A gáz-, és az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek. Személyi sérülés nem történt.

 

Fülöpháza külterületén, az 52-es főút 13-as kilométerszelvényénél egy nyergesvontató és egy munkagép ütközött össze szerdán délután. A balesetben egy ember megsérült. A kerekegyházi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és az úttestre kifolyt üzemanyagot és olajfoltot homokkal felitatták.

 

Szerdán délután Jakabszállás külterületén, az 54-es számú főút 13-as kilométerszelvényénél, egy személygépjármű árokba hajtott. Személyi sérülés nem történt. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a helyszín biztosításában, valamint a forgalmi akadály megszüntetésében vett részt.

 

Szerdán este Hercegszántón a Kossuth Lajos utcában, gáztűzhelyre felszerelés közben egy 6,5 kilogrammos propán-bután palack elzáró szelepe megszakadt, nem tudták visszazárni a lakók. A bajai hivatásos tűzoltók a palackot leválasztották, majd egy porlasztott védősugár védelme mellett leengedték. Személyi sérülés nem történt.

 

Szerdán összesen egy esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit száraznövényzet tüzéhez. A jánoshalmi önkormányzati és a mélykúti önkéntes tűzoltók a lángokat gyorsan felszámolták. Személyi sérülés nem történt.

 

Utoljára frissítve: 2014-07-17 09:47:55

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgoz...
Bővebben >>