. Ma Andrea napja van.
Karbantartási munkálatok a Kecskeméti Fürdőben
2015-08-23 20:30:59
Karbantartási munkálatok a Kecskeméti Fürdőben

Karbantartási munkálatok a Kecskeméti Fürdőben

Augusztus 30. és szeptember 13. között kerül sor a Kecskeméti Fürdőben az évente kötelező karbantartási munkálatokra. Ez idő alatt a Fürdőt használó vendégek az üzemelő medencéket kombinált belépőjeggyel vehetik igénybe, ami fél áron lesz megvásárolható.

 

 

 

 

 

 

A Kecskeméti Fürdőben évről évre szeptember első két hetében végzik el a törvény által előírt kötelező karbantartási munkálatokat. Ekkor kerül sor a medencék leengedésére, felújítására, alapos tisztítására és vízcseréjére. Szükség esetén kicserélik a medenceburkolatokat, csempéket, és a medence befúvók, diffúzok, rácsok és korlátok karbantartása, felújítása is megtörténik. A fürdő aprólékos takarítására és tisztasági festésére is sor kerül.

A karbantartások ideje alatt a fürdő üzemelő medencéit a vendégek kombinált belépőjeggyel vehetik igénybe, ami az úszó-, az élmény- és a termál medencék használatát teszi lehetővé. Ez a jegytípus ebben az időszakban féláron lesz megvásárolható, tekintettel arra, hogy bizonyos medencék nem lesznek használhatók a karbantartások miatt.

A félárú jegyek az alábbiak szerint vásárolhatók meg augusztus 30-tól:

Felnőtt jegyek:

o 1+2 zóna, kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 1.150 Ft - Kecskemét Kártyával 950 Ft

o 3 órás kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 800 Ft - Kecskemét Kártyával 650 Ft

Nyugdíjas és diák jegyek

o 1+2 zóna, kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 950 Ft - Kecskemét Kártyával 750 Ft

o 3 órás kombinált belépőjegy (úszó-, élmény-, termál medencék) 650 Ft - Kecskemét Kártyával 550 Ft

Családi jegy (úszó-, élmény-, termál medencék 2 felnőtt és egy diák vagy gyermek számára) 2.750 Ft - Kecskemét Kártyával 2.250 Ft. További diák vagy gyermek jegy 300, illetve 240 Ft

A karbantartás első hetében az 50 méteres versenymedence, valamint a tanmedence rendbe tételére kerül sor. Az úszó medencék esetében a leengedéseket úgy ütemezik, hogy az úszó vendégenk számára mindig legyen rendelkezésre álló vízfelület. Ez idő alatt a sportegyesületek és a Kecskeméti Sportiskola tagjai számára a kecskeméti strandon biztosítanak edzéslehetőséget, így a Kecskeméti Fürdő vendégeinek nem kell a sportolókkal osztozniuk a medencéken. Az 50 méteres versenymedence augusztus 30. vasárnaptól várhatóan szeptember 5. szombatig nem lesz használható.

A második héten a 25 méteres medence, az élmény zóna és a termál medencék karbantartását végzik el. A termál medencék esetében szeptember 3. csütörtöktől várhatóan szeptember 5. szombat reggelig teljes leállással kell számolni, mind a belső, mind a külső termál medencék esetében. Amennyiben a két naposra tervezett munkálatokat hamarabb be tudják fejezni a karbantartók, akkor természetesen azonnal megnyitják majd a medencéket a vendégek előtt.

A karbantartás a gyógyászaton található medencét is érinti szeptember 9. és 12. között. Ez idő alatt a gyógyászat vendégei az élmény zónában lévő műsziklás élménymedencét használhatják bizonyos időszakokban: szem előtt tartva a Fürdő többi vendégének zavartalan kikapcsolódását.

A szaunavilág karbantartása augusztus 28-án, pénteken befejeződik, így szombattól a megszokott módon és áron használhatják majd a vendégek a szaunákat.

A Kecskeméti Fürdő ezúton szeretné felhívni a bérlettel rendelkező vendégek figyelmét arra, hogy a karbantartási munkálatok alatt legyenek szívesek figyelemmel követni, hogy mely medencék használhatók, mivel bérletükkel továbbra is csak azon medencéket és szolgáltatásokat vehetik igénybe, melyek használatára a bérletük feljogosítja őket. Ezért azt javasolják, hogy belépés előtt a bérletesek mérlegeljék, érdemes-e a bérletüket használni - a bérletben megnevezett medencék működnek-e vagy sem -, vagy esetleg jobban járnak, ha megvásárolják a kombinált belépőjegyet féláron.

További információ, hogy a karbantartás ideje alatt a nyugdíjas klubok tagjainak nem lesz lehetőségük a fürdő ingyenes használatára.

A Kecskeméti Fürdő arra kéri a vendégeket, hogy a karbantartási munkálatok végét türelemmel várják ki. Előfordulhat, hogy azt tapasztalják, a medencékben már nem folynak munkálatok, de nem is kezdődött meg a feltöltésük. Ennek az lesz az oka, hogy a karbantartáshoz használt anyagoknak meghatározott kötési, száradási ideje van, amelyet az alkalmazott technológia miatt ki kell várni.

Utoljára frissítve: 2015-08-23 20:31:40

További híreink
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, vala...
Bővebben >>