. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Karácsonyi ünnepség a Hunyadi János Általános Iskolában
2014-12-20 07:12:09
Karácsonyi ünnepség a Hunyadi János Általános Iskolában

Karácsonyi ünnepség a Hunyadi János Általános Iskolában

Karácsonyi ünnepséget rendezett a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Hunyadi János Általános Iskolája pénteken 10 órától az iskola tornatermében.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az év utolsó tanítási napja igen sok meglepetést tartogatott a Hunyadi János Általános Iskola diákjainak, ugyanis a hagyományoknak megfelelően ekkor tartották a karácsonyi ünnepségüket. A karácsonyi műsorra meghívást kaptak a Napsugár Óvoda óvodásai valamint a Hunyadi János általános Iskola nyugdíjas pedagógusai is.

 

Az iskolás osztályok szintén a hagyományoknak megfelelően nem közös produkcióval készültek, hanem minden osztály külön – külön letette a maga jelképes ajándékát – egy - egy műsorszám formájában – a közös fenyőfa alá. Az osztályok produkcióink kívül még az iskolai kórus is fellépett, hasonlóan a fejlesztő csoport növendékeihez.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

 

A műsor végig tükrözte, hogy a gyerekek szívvel – lélekkel készültek az előadásra, arra, hogy társaiknak örömet szerezzenek. Ugyanakkor a komolyság ellenére mégis felszabadultan, boldogan álltak a színpadon: énekeltek, táncoltak vagy éppen verset mondtak.

 

Pölös János tagintézmény-vezető köszöntőjében elmondta, hogy a karácsony igazi szellemisége a szeretetben nyugszik. Az ünnepek közeledtével meg kel valósítanunk a saját életünkben, hogy a szeretet minél többször és minél többféle formában öltsön alakot.

 

A karácsonyi ünnepi műsor végén díjazásban részesültek a betlehemkészítő verseny győztesei. Az iskolai osztályok fenyőfáit pedig ebben az évben is rászoruló családok kapták meg, akik nagy örömmel vették birtokba a „Hunyadi-Jézuska” ajándékát.

 

A közönség soraiban ülő nyugdíjas Hunyadis pedagógusokat a műsor után még kötetlen beszélgetés várta a könyvtárban. A vendégek megelégedett arcát nézve és szűnni nem akaró tapsát hallgatva egyértelmű, hogy az üzenet, a szeretet üzenete ezen a délelőttön célba ért a Hunyadi János Általános Iskola karácsonyi műsorában.

Utoljára frissítve: 2014-12-20 07:13:39

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>