. Ma György napja van.
Jótékonysági kamarai bál a Four Points by Sheratonban
2014-02-23 13:55:08
Jótékonysági kamarai bál a Four Points by Sheratonban

Jótékonysági kamarai bál a Four Points by Sheratonban

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elegáns jótékonysági bálját február 22-én, szombaton, 18.30-tól tartották a kecskeméti a Four Points by Sheraton Hotel és Konferencia központban, 130 vendég részvételével.

 

 

 

 

 

 

 

A bál fővédnöke Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, a védnökök pedig Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Dr. Zombor Gábor, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufactoring Hungary Kft. ügyvezetője, pénzügyi és controlling vezetője voltak. (A cikk a fotó alatt folytatódik).

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

Az immár kilencedik alkalommal megrendezett est háziasszonyaként ezúttal Szinetár Dóra színésznő, énekesnőt láthattuk a rendkívül elegáns társasági eseményen. Melyen részt vett Szemereyné Pataki Klaudia országgyűlési képviselő, Kecskemét alpolgármestere, Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a kamara elnökségének tagjai, a kamara vezető tisztségviselői, és Bács-Kiskun megye gazdaságát meghatározó vállalkozók.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!

 

A programban a Kecskeméti Táncegyüttes nyitótánca, Gulyás László vándormuzsikus műsora, és Szinetár Dóra zenés show-műsora szerepelt. A zenét az Apollo Dance Band szolgáltatta. Az est – melyet immár hagyományosan kétévente rendez meg a kamara – és az aukció, valamint a tombola bevételét a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházáért Alapítvány javára ajánlotta fel a szervező, a Hírös Kulcs Kamarai Gazdaságfejlesztő és Szervező Kft. Erről várhatóan ezen a héten, szerdán tartanak majd sajtótájékoztatót a kórház képviselőinek részvételével. (A cikknek még nincs vége!)

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!


A menü a következő volt:

 

„A” menü: Libamájpástétom, liba rillettes, mangó zselével és cékla lekvárral, Fácán erőleves fürjtojással roppanós zöldségekkel, parajos grízgaluskával, Sertésszűz szarvassonkával göngyölve vargányás rétessel és csőben sült burgonyával, Somlói „2014”

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!


„B” menü: Lazactatár szárított paradicsomos mascarponéval, zelleres diósalátával, Savanyúkáposzta-krémleves mandulával, fácánhúsgombócokkal, Konfitált kacsacomb sütőtökös tócsnival, ricottás polentával, Csokoládé mousse torta, vörösboros fekete szeder, kókusz sorbet.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!


„C” menü: Friss saláták sárgabarack vinegrettel, Savanyúkáposzta-krémleves mandulával, Grillezett ciprusi sajt vargányás rétessel és sütőtökös tócsnival, Somlói „2014”

 

Éjfél utáni büfé: mini töltött káposzta, gyümölcs.

 

KATTINTSON A KÉPRE A GALÉRIA MEGNYITÁSÁHOZ!


Utoljára frissítve: 2014-02-25 12:47:15

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>