. Ma Andrea napja van.
Jótékonysági, családi röplabda tornát rendeznek a Lánchíd Utcai Általános Iskolában
2017-01-13 07:56:53
Jótékonysági, családi röplabda tornát rendeznek a Lánchíd Utcai Általános Iskolában

Jótékonysági, családi röplabda tornát rendeznek a Lánchíd Utcai Általános Iskolában

A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány (LGYA) szervezésében, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kecskeméti Tankerület és egy sportszerforgalmazó támogatásával, jótékonysági, családi röplabda tornát rendeznek, sportos családi programokkal kiegészítve.

 

 

 

 

 

A GYERKŐCÖK Családi Röplabda Torna a családi tömegsport népszerűsítését és a gyermeksport számára a forrásteremtést szolgálja az évente háromszor megtartott sportesemény. Ennek érdekében a verseny helyszínén könnyed, sportos kikapcsolódási lehetőséget, érdekes kiegészítő családi programokat szerveznek, elősegítve ezzel, hogy minél több fiatalt bevonhassanak a játékba és a családtagok, barátok is a torna aktív részesei lehessenek. A röplabda tornát kísérő sportágak ezúttal a ping pong és a darts. Helyszíni nevezéssel, korra és nemre való tekintet nélkül, azonnali nyereményekért bárki próbára teheti tehetségét ebben a két sportban is.

 

- Programunk másik célja, hogy a sportág utánpótlásának civil és vállalkozói támogató bázisát kiszámítható és fenntartható módon kiépítsük és összefogjuk - mondta Szamler László, a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet ügyvezető elnöke. - Ezen összefogás eredményeként rendezhetjük meg immár nyolcadik alkalommal a GYERKŐCÖK Családi Röplabda Tornát.

 

Első alkalommal a röplabda sportág tornáinak történetében szurkolói versenyt is hirdettünk. Minden röplabdás csapat nevezhet egy szurkolói csapatot a tornára és közülük a nap végén az kapja a szurkolói díjat, amelyik a kreativitásból, sportszerűségből és lelkesítő erőből a legtöbbet adja aznap. Szurkolónak jöhet bárki, aki elegendő kitartást érez magában az egész napos buzdításhoz. Zajkeltő eszközként csak unplugged kütyük használhatók. A versenyen 15 tagú zsűri dönt arról, hogy melyik szurkolói csapat kapja a nap végén a csokitortákat. A zsűri elnöke a Kecskeméti Röplabda Club vezérszurkolója, Pesti Ambrus lesz, zsűritagok pedig a játékvezetők és civilek.

 

Időpont: 2017. január 14. szombat

8.30 órától - tervezett befejezés és díjátadás 18 óra

8.30-9.20 regisztráció

9.20-9.30 megnyitó, technikai információk

9.30-17.30 mérkőzések

18.00 eredményhirdetés

 

Helyszín: Lánchíd Utcai Általános Iskola (Kecskemét, Lánchíd utca 18.)

 

Három korcsoportban (Tojáshéj, Suhanc, Hajja Kend) 28 csapat 188 versenyzője lép pályára. Igazi, családi dzsembori várható. A kecskeméti röplabdások minden korcsoportja képviselteti magát a rendezvényen, a legifjabb 10, míg a legidősebb röplabdázó 50 esztendős.

 

A sportolók napi ellátásáról az UNIVER és a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet gondoskodik. A kínálatban szerepel zsíros kenyér Gulyáskrémmel, Piros Arannyal, Karikás Pistával és természetesen lilahagymával, valamint fatüzelésű kemencében sült kenyérlángos változatos feltétekkel egész nap.

Utoljára frissítve: 2017-01-13 08:10:29

További híreink
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>