. Ma Csongor napja van.
Jótékonysági bál a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában
2016-01-31 12:56:01
Jótékonysági bál a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában

Jótékonysági bál a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskolában

Idén is bálteremmé rendezte át a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola auláját a Corvin, az Emberközpontú Nevelésért Alapítvány. A hagyományos jótékonysági bál - melynek bevétele az alapítványt, illetve azon keresztül az iskola diákjait támogatja - ezúttal 258 vendégnek nyújtott feledhetetlen élményt, és 536-an vásároltak támogatói jegyet. A jótékony célt további 55 vállalkozás, szervezet, cég is támogatta.

 

 

A szombat (január 30-i) esti program díszvendégei Leviczky Cirill, a Városstratégiai és Pénzügyi Bizottság elnöke, a Kecskeméti Szakképző Centrum igazgatója, dr. Főzőné Tímár Éva, a Bolyai János Gimnázium igazgatónője, Minda László, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója és felesége, dr. Kerékgyártó-Minda Mária Judit, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának vezetője, valamint Bárdy Zoltán, a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar értékesítési igazgatója voltak.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


A műsorban fellépett a külön az alapítványi bálra létrehozott háromtagú Líra Zenekar. Kálai Mihály, Mátrai György és az iskola rendszergazdája, Ripcse Péter. A második műsorszámban a Fir Step Dance Club tánciskola mutatkozott be, majd Keskeny Márk énekelt. Őt a tanárok műsora követte, végül a Kecskeméti Kurázsi Tánccsoport adott fergeteges műsort.

 

Dr. Lóczi László pezsgős pohárköszöntője nyitotta meg hivatalosan a bált. A vacsorát a Full Party Service adta, az azt követő tánchoz pedig hagyományosan a Kis Glória zenekar biztosította a fergeteges hangulatot: Darányi Pál, Darányi Zoltán és ifjabb Darányi Pál. A zenekar énekese az iskola ének-angol szakos tanárnője, Rendetzki Georgina.

A tombola fődíja a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban eltölthető kétszemélyes hétvége volt. A báli mulatság hajnalban ért véget.

Utoljára frissítve: 2016-02-01 03:02:45

További híreink
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>