. Ma György napja van.
Jogásznap Kecskeméten: költségvetési csalások és közigazgatási eljárások
2016-02-05 15:13:08
Jogásznap Kecskeméten: költségvetési csalások és közigazgatási eljárások

Jogásznap Kecskeméten: költségvetési csalások és közigazgatási eljárások

Február 5-én, pénteken rendezte meg a hagyományos Kecskeméti Jogásznapot a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete, a Kecskeméti Törvényszék, a Közép-Magyarországi Közigazgatási és Munkaügyi Regionális Kollégium, a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a Kecskeméti Törvényszék Dísztermében. (Fotó: Dr. Bicskei Ferenc fogadta a Törvényszéken Dr. Darák Pétert, a Kúria elnökét.

 

 

A zsúfolásig megtelt bírósági díszteremben megjelenteket - soha ilyen sokan nem vettek még részt a jogásznapon - Dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék elnöke, a MJE Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke köszöntötte, majd Dr. Sárközy Tamás, a Magyar Jogász Egylet elnöke nyitotta meg az ülést. A szakmai beszélgetéseket „a költségvetési csalások közjogi és magánjogi vetületei" illetve „a közigazgatási eljárások jogorvoslati rendszere" témakörökben tartották. A vitaindító előadók Dr. Darák Péter, a Kúria elnöke, Dr. Harangozó Attila, a Szegedi Ítélőtábla elnöke, Dr. Vezekényi Ursula, a Kúria bírája, Dr. Kopasz Zsolt, a Csongrád Megyei Főügyészség vezetője, és Dr. Hegedűs Mihály, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara oktatási alelnöke voltak. Az ülést Dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója, a MJE Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnökhelyettese zárta be.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2016-02-05 15:35:13

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>