. Ma Ervin napja van.
Járőrök a Csúszdaparkban és a Kecskeméti Fürdőben
2015-06-17 10:34:33
Járőrök a Csúszdaparkban és a Kecskeméti Fürdőben

Járőrök a Csúszdaparkban és a Kecskeméti Fürdőben

Idén is diákok segítik a biztonsági őrök munkáját a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, valamint a Kecskeméti Fürdőben. Az önkéntes középiskolás fiatalok nem csak a strand és a Fürdő területén belül, hanem a parkolókban is felügyelik majd a közbiztonságot.

 

 

 

 

 

 

A Hírös Sport Nonprofit Kft. 2013-tól alkalmazza a látogatók érdekében a vagyonvédelemnek ezt a formáját. A kezdeményezés célja a strand és a fürdő területén a közbiztonság fenntartása, a fürdőző vendégek zavartalan kikapcsolódásának biztosítása a bűncselekmények megelőzésével. A 16 és 18 év közötti önkéntes járőrpárosok munkája arra is kiterjed, hogy tájékoztatják a fürdőzőket a vagyonvédelem legfontosabb szabályairól, például felhívják a figyelmüket arra, hogy ne hagyjanak őrizetlenül értékeket autójukban, vagy a medencék közelében.

 

Az önkéntesek száma a tavalyi évhez képest több, mint kétszeresére emelkedett: míg 2014-ben 60, addig idén már 133 fiatal jelentkezett a programba - hangzott el kedden délután a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark főbejáratánál azon a sajtótájékoztatón, amit dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere, és Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, valamint Kerti István, az egyik rendészeti szerv képviselője közösen tartottak

 

- Egy város feladata, hogy minél több szolgáltatást nyújtson az ott lakóknak - mondta az alpolgármester. - Ezeknek a szolgáltatásoknak egy része nem is pénzkérdés. A városvezetés örömmel veszi, ha olyan kezdeményezések vannak, mint a Hírös Sport Nonprofit Kft-é, a strandolók biztonságáért. Ezért emellett a szolgáltatás mellett is teljes mellszélességgel kiállunk.

 

- Biztonság, rend, emberiesség. Ezeket a célokat szeretnénk szolgálni ezzel a szolgáltatással - mondta Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. - A strandolás, a nyári szezon arról szól, hogy jól érezzük magunkat, és ezt ne zavarja meg semmi. A biztonságunkról pedig nem csak saját magunknak kell gondoskodnunk, hanem segítők is kellenek hozzá. Ebben segítenek vendégeinknek a diákjárőrök.

Utoljára frissítve: 2015-06-17 10:36:21

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>