. Ma Csongor napja van.
Írország Hercegnője Kecskemétre látogat
2014-09-02 04:11:57
Írország Hercegnője Kecskemétre látogat

Írország Hercegnője Kecskemétre látogat

Mindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót, 2014. október 10-én, pénteken, a kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ színpadán. Jegyek a Malom Központban is válthatók. A produkció kecskeméti előadását a Malom Központ támogatja: a Malom földszinti információs pultjánál értékesítik a jegyeket!

 

 

 

 

A Queen of the Dance az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik ebben a jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.


Fantasztikus, hogy egy ilyen tehetség áll a szuperprodukció élén, ami már csak amiatt is kivételes, mert a világon egyedüliként koreografál és vezet nőként ír sztepptánc-társulatot. Az előadás egyszerre tartalmaz autentikus ír elemeket és Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiáját. A Queen of the Dance egy új, különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus dallamok kísérnek. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja szinte extázisba hozza a közönséget. Catherine dinamikus, szenzációs és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészek elképesztő sebességgel szteppelnek.


Catherine 5 évesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel.


Az előadás időpontja: 2014. október 10. péntek, 19:00 óra

Helyszín: Kecskemét. Jegyek korlátozott számban kaphatók: Malom Központban és a helyszínen, valamint az Irishdance.hu és az Interticket oldalán.

 

További híreink
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mi...
Bővebben >>