. Ma Alfréd napja van.
Ingyen könyvek Kecskeméten
2017-07-13 05:06:20
Ingyen könyvek Kecskeméten

Ingyen könyvek Kecskeméten

A Védőháló Karitatív Adománybolt udvarán ingyenesen vihető könyvekkel teli könyvespolc várja a betérőket. Kecskeméten egyedülálló módon ugyanis itt a könyvek csak arra várnak, hogy valaki kézbe vegye, magával vigye és olvasni kezdje ezeket.

- Tévedés ne essék, nem azért vannak ingyen mert értéktelenek, hiszen könyvekre szerintünk mindenkinek szüksége van - mondta el az akcióról Lacziné Somogyi Tímea Anna, a Védőháló Karitatív Egyesület alelnöke. - A polcok látogatói tudják: olvasni szabadság és pihenés, mert egy jó könyv feltölti a lelkünket, kiragad a hétköznapok valóságából és történetével messzi tájakra, belső utakra visz el minket.

 

Ennek a helynek a feladata ezt elérhetővé tenni valamennyi ember számára. Innen könyvet nemcsak vinni lehet, hozni is. Könyvet adhatunk ajándékba ismeretlenül, egy ismeretlennek. Rendhagyó módon így lehet mégis egy közös történetünk. Várunk mindenkit szeretettel, a rendőrség épülete mögött, a Zápolya János utca 8. szám alatt.

További híreink
Teljes látogatási tilalom a kecskeméti, kalocsai, kiskunfélegyházi kórházakban
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a megyénket is elérő influenzajárvány miatt a Bács-Kiskun Megyei Kórház teljes területére - beleértve a kecskeméti, kiskunfélegyház...
2018-02-14 14:47:40, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kecskeméti anyakönyvi hírek: 06. hét/2018
2018. 06. hetében Kecskeméten anyakönyvezett újszülöttek, házasságot kötöttek, és elhunytak névsora a Kecskeméti Hírhatár online hírportálon.
2018-02-14 14:39:19, Hírek, Fókuszban Bővebben
Roncsautókat szállított el a Kecskeméti Városrendészet
Február elején a Városrendészet az alábbi három gépjárművet szállította el közterületről egy - az átmenő forgalmat is zavaró - piros BMW-t a Máriahegy 135. szám elől, egy...
2018-02-14 14:13:36, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a megyénket is elérő influenzajárvány miatt a Bács-Kiskun Megyei Kórház...
Bővebben >>