. Ma Gábor napja van.
Idén is nyílt Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban
2015-12-04 15:07:09
Idén is nyílt Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban

Idén is nyílt Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban

A Malom Központ idén is a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületével összefogva gyűjti a karácsonyi adományokat a Malom Központ 3. emeletén felállított gyűjtőponton. A gyűjtőpont megnyitásánál Engert Jakabné, az Esélyteremtési Bizottság elnöke és Rácz József, a Malom Központ igazgatója is megjelent.

 

 - Az akcióval idén is, immár harmadik alkalommal, a szegénységben, nehéz körülmények között élő családok és gyerekek megsegítése a célunk, Kecskeméten és a környékén - mondta Rácz József. - Tartós élelmiszert (például konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát), tisztálkodási és tisztítószereket, takarót, játékokat, könyveket, jó minőségű ruhákat gyűjtünk. Az adományokat a gyűjtőpontnál december 20-ig várjuk.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Idén az első adománydobozt Engert Jakabné adta át Fekete Lászlónak, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete elnökének.

- Magánszemélyként veszek részt az adományozásban - mondta az Esélyteremtési Bizottság elnöke. Aki elárulta, hogy a doboz tartalmát egy 5 év körüli kisgyermeknek állította össze. Kerültek a dobozba játékok, szaloncukor, színes ceruzák. Ezen kívül Engertné - praktikus háziasszonyként - hozott magával tartós élelmiszereket is: cukrot, rizst, olajat, nutellát, ananász befőttet, löncshúst, savanyúságot.

A gyűjtőpont megnyitásakor a második adománydobozt Rácz József adta át a Malom Központ nevében. Rácz József azt is bejelentette, hogy ebben az évben is megajándékoznak majd 5 nagycsaládot még az adventi időszakban. Azt, hogy kik lesznek ezek a családok, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete fogja majd kijelölni.

- Én arra kérek mindenkit, hogy ha késztetést éreznek az adakozásra, és ha tehetik, hozzanak be a gyűjtőpontra egy cipős doboznyi ajándékot. Tegyük szebbé közösen a rászorulók karácsonyát. A kecskeméti és a Kecskemét környéki vásárolóink felajánlásait gyűjtjük össze a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének.

Tanácsok a csomagolással kapcsolatban azoknak, akik szeretnének segíteni a rászorulóknak:

1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal.

3. A dobozba NE TEGYEN: romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyat.

4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, majd ragassza le vagy kösse át! A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát. Például így: „fiú 12 éves" vagy „lány 8 éves". A ruhaneműket nagyobb dobozban vagy zsákban is hozhatja.

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 20-ig juttassa el a Malom Központ 3. emeletén felállított gyűjtőponthoz.

Utoljára frissítve: 2015-12-04 15:14:16

További híreink
GYORSHÍR: Kiemelt járműipari központ Kecskemét
A kormány kiemelt járműipari központtá nyilvánította Kecskemét térségét. A kormányhatározat kedden lép hatályba.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, Fókuszban Bővebben
Új nappali ellátást biztosító telephelyet építenek Homokbányán
Megállíthatatlanul folytatódik Kecskemét Homokbányai városrészének fejlődése.
2018-03-12 17:33:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Márciusban újra lesz Nőnek lenni jó konferencia a Kamarában
A hetedik Nőnek lenni jó konferencián a Generációk témaköre kerül a középpontba nagyszerű előadók és fotósok segítségével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráb...
2018-03-07 04:55:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A megyei napilapoknak küldött tegnap délutáni körlevél arról ad tájékoztatást, hogy a 71 éves korában eltávozo...
Bővebben >>