. Ma Márk napja van.
Idén is nyílt Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban
2015-12-04 15:07:09
Idén is nyílt Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban

Idén is nyílt Adomány-gyűjtőpont a Malom Központban

A Malom Központ idén is a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületével összefogva gyűjti a karácsonyi adományokat a Malom Központ 3. emeletén felállított gyűjtőponton. A gyűjtőpont megnyitásánál Engert Jakabné, az Esélyteremtési Bizottság elnöke és Rácz József, a Malom Központ igazgatója is megjelent.

 

 



- Az akcióval idén is, immár harmadik alkalommal, a szegénységben, nehéz körülmények között élő családok és gyerekek megsegítése a célunk, Kecskeméten és a környékén - mondta Rácz József. - Tartós élelmiszert (például konzerveket, olajat, sót, cukrot, lisztet, tésztát), tisztálkodási és tisztítószereket, takarót, játékokat, könyveket, jó minőségű ruhákat gyűjtünk. Az adományokat a gyűjtőpontnál december 20-ig várjuk.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Idén az első adománydobozt Engert Jakabné adta át Fekete Lászlónak, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete elnökének.

- Magánszemélyként veszek részt az adományozásban - mondta az Esélyteremtési Bizottság elnöke. Aki elárulta, hogy a doboz tartalmát egy 5 év körüli kisgyermeknek állította össze. Kerültek a dobozba játékok, szaloncukor, színes ceruzák. Ezen kívül Engertné - praktikus háziasszonyként - hozott magával tartós élelmiszereket is: cukrot, rizst, olajat, nutellát, ananász befőttet, löncshúst, savanyúságot.

A gyűjtőpont megnyitásakor a második adománydobozt Rácz József adta át a Malom Központ nevében. Rácz József azt is bejelentette, hogy ebben az évben is megajándékoznak majd 5 nagycsaládot még az adventi időszakban. Azt, hogy kik lesznek ezek a családok, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete fogja majd kijelölni.

- Én arra kérek mindenkit, hogy ha késztetést éreznek az adakozásra, és ha tehetik, hozzanak be a gyűjtőpontra egy cipős doboznyi ajándékot. Tegyük szebbé közösen a rászorulók karácsonyát. A kecskeméti és a Kecskemét környéki vásárolóink felajánlásait gyűjtjük össze a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének.

Tanácsok a csomagolással kapcsolatban azoknak, akik szeretnének segíteni a rászorulóknak:

1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal.

3. A dobozba NE TEGYEN: romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyat.

4. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, majd ragassza le vagy kösse át! A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát. Például így: „fiú 12 éves" vagy „lány 8 éves". A ruhaneműket nagyobb dobozban vagy zsákban is hozhatja.

5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 20-ig juttassa el a Malom Központ 3. emeletén felállított gyűjtőponthoz.

Utoljára frissítve: 2015-12-04 15:14:16

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>