. Ma Márk napja van.
Idén is lesz JÓ Jótékonysági Aukció Kecskeméten
2014-10-26 08:28:28
Idén is lesz JÓ Jótékonysági Aukció Kecskeméten

Idén is lesz JÓ Jótékonysági Aukció Kecskeméten

Ismételten az önkéntesség és a közösség jegyében rendeznek aukciót, civil társadalmi kezdeményezésként a Kecske Bárszínházban. A felajánló művészek ezúttal is önzetlenül adományozták alkotásaikat egy nemes cél támogatására. A licitálást november 16-án, vasárnap délután 16 órakor tartják.

 

 

 

 

 

A nemes cél idén a fogyatékkal élő embertársaink sportolásának, egészséges életmódjának segítése. Ezért - illően a célhoz - most komoly sportrelikviák is kalapács alá kerülnek, szóval sportot fognak űzni a művészetből. Tavaly decemberben - mint ismert - a jótékonysági aukciót az Autizmus Centrum javára rendezték meg a Kecske Bárszínházban, és 844 ezer forintot licitáltak a jótékonykodók.

 „Nem árulunk zsákbamacskát: az önkéntesség, önzetlenség, közösség és nemes cél mellett nem lényegtelen a bevétel sem, amelyet természetesen idén is 100%-ban megkap a támogatandó alapítvány. Ezért - tanulva a tavalyiakból - még kedvezőbb kikiáltási árakat állapítottunk meg" - írták a facebookon az idei akció szervezői.

Nagyon fontos: akkor is gyertek, ha még ezek a kedvező árak sem megfizethetők számotokra. Az Artesia Galéria és Műhely jóvoltából megint lesz apró-cseprő asztal, ahol igen olcsón igen színvonalas kézműves és iparművész termékeket lehet majd kapni.

Ha ennyitek sincs, akkor se keseredjetek el, akkor is gyertek, hogy jelenlétetekkel támogassátok a kezdeményezést, beszélgessünk egy jót egy könnyű ital, harapnivaló mellett november 16-án, vasárnap délután.

A részletes programot hamarosan közzéteszik, a felajánlott alkotások kikiáltási árakkal folyamatosan felkerülnek a JÓ Jótékonysági Aukció fb oldalára.

Utoljára frissítve: 2014-10-26 08:28:44

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>