. Ma Béla napja van.
Huszadik születésnapját ünnepelte a Gong Rádió
2016-01-12 09:52:17
Huszadik születésnapját ünnepelte a Gong Rádió

Huszadik születésnapját ünnepelte a Gong Rádió

Húsz éves a Gong Rádió, mely mára már olyan hálózatot épített ki a térségben, melynek köszönhetően a nap huszonnégy órájában hárommillió emberhez jutnak el fiatalos, lendületes, mindig friss és aktuális adásai. A huszadik születésnapon ünnepséget rendeztek a rádió kecskeméti székházában, amelyre képviselőket, polgármestereket, partnereik cégvezetőit, sajtómunkásokat hívtak meg.

 

 

 

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere a Gong Rádió születésnapi ünnepségén elmondta, „az a munka, amit az elmúlt húsz évben a Gong Rádió végzett, példaértékű nem csak a városban, de a térségben is."

- Itt vannak velünk a mindennapjainkban, mindig hiteles információval szolgálnak, melyek bennünket, kecskemétieket érintenek - mondta a polgármester - Figyelemreméltó az is, hogy Budapesttől Csongrádig hallják az emberek a Gong Rádió által sugárzott szívből szóló hangot, mely Tőzsér Juditnak köszönhetően egész csapatán keresztül érzékelhető.  Ez nem csak egy munkahely. Egy közösséget, és egy nagyszívű csapatot sikerült összehozni a Gong Rádióban.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


A húsz éves jubileumra kiadott „Mindenhol Gong! - 20 éves a Gong Rádió" című könyvet dr. Lovas Dániel szerkesztette, aki az ünnepségen mondott visszatekintésében elmondta, a Gong Rádió indulásakor érdekes, felszabadult, fiatalos, csibészes hangvételt hozott, ami addig nagyon hiányzott. Az emberek azt érezték, a műsorvezetők, akik hozzájuk beszélnek, közülük szólnak.

Dr. Feldmayer Péter a tulajdonosi kör nevében mondott pohárköszöntőt az ünnepségen.

- Amikor annak idején Judittal terveztük ezt a rádiót - mondta -, azt gondoltuk, hogy egy független médiát kell létrehozni. Húsz év telt el azóta, és elmondhatjuk: sikerült! A legfontosabb, hogy a hallgatók szeressenek bennünket. A tulajdonosok számára természetesen fontos, hogy gazdaságilag is sikeres legyen egy rádió, és nyereséget termeljen -tette hozzá - Ehhez kellenek a hirdetők. De hirdető csak akkor van, ha sok a hallgató. Az, hogy idáig jutottunk, és sok hallgató szereti a rádiót, az ügyvezető asszonynak köszönhető, és nem mellesleg azoknak, akik működtetik ezt az egészet. 

(a szöveg forrása: hiros.hu)

Utoljára frissítve: 2016-01-12 09:55:56

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Tancsa János
A HATALOMTÓL FÜGGETLEN KECSKEMÉTI SAJTÓT! Olyat, ahol a VALÓDI hírek is megjelenhetnek!
2016-01-17 10:38:31

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az...
Bővebben >>