. Ma Gedeon napja van.
Húsvéti garázda: saját fején törte szét a sörösüveget
2014-04-21 08:42:10
Húsvéti garázda: saját fején törte szét a sörösüveget

Húsvéti garázda: saját fején törte szét a sörösüveget

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában, 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 1 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

 

 

 

 

 

 

 

Kecskemét - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. Zoltán 46 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. április 19-én 10 óra körüli időben Kecskeméten szóváltásba keveredett testvérével, ezután az utcán parkoló gépjármű gumiabroncsait megrugdosta, illetve a bal oldali első ajtóba ököllel beleütött, továbbá a kezében levő sörösüveget saját fején széttörte.  A férfit elfogták és előállították az egyenruhások.

 

Tiszakécske - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette Cs. Attila 35 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint 2014. április 20-án 17 óra 15 perc körüli időben az egyik tiszakécskei sörözőben előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy férfit. A kiérkező járőrök elfogták és előállították Cs. Attilát. A sértett a bántalmazás következtében az elsődlegesen beszerzett orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

Utoljára frissítve: 2014-04-21 08:42:50

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>