. Ma Irén napja van.
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában
2014-12-12 08:53:32
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Az idén 20 éves Kecskeméti Református Általános Iskola 10. alkalommal rendezte meg a Házi úszóbajnokságot, amit mindig december közepére időzítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Fontosnak érezzük, hogy a gyerekek megmérettessék magukat és a szülőknek is megmutathassák, mennyit fejlődtek - mondta el hírportálunknak Dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője.

Ebben a tanévben körülbelül 260 nevezés érkezett, amiből 160 alsós induló volt. A verseny kétnapos: az első nap az alsósok 1-4. osztályig, a második nap pedig a felsősök indultak. Minden évfolyamon külön értékelték a gyerekeket, felső tagozaton az igazolt és a nem igazolt versenyzőket is megkülönböztették. Az első három helyezett érem és csokoládé jutalomban részesült, illetve minden induló szaloncukrot kapott.

- Célunk, hogy mindenkivel megszerettessük az úszást az órai keretek között, illetve az ilyen játékos versennyel - szögezte le Dr. Szabó Ildikó. - Olyanok is neveznek erre a versenyre, akik még nem tudnak szabályosan úszni, vagy segédeszközre van szükségük. A számos induló mellett sok szülő is eljött drukkolni, és az osztálytársak is lejöttek megnézni a versenyzőket.

A verseny jó hangulatban telt, a gyerekek nagyon lelkesen szurkoltak egymásnak: sokszor még a hangosbemondót sem lehetett hallani.  A jó versenyzést pedig a finom édességekkel koronázták meg a végén.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-12-12 08:54:27

További híreink
Ligakupa – Kikapott a KTE
A Ferencváros vasárnap hazai pályán 2-1-re nyert a Kecskemét ellen a labdarúgó Ligakupa második fordulójában.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, Sport Bővebben
Szombat reggeltől kaphatók jegyek a férfi vízilabda Európa Kupa selejtezőire
2018. február 15-18. között a Kecskeméti Fürdőben mérkőzik meg a magyar férfi vízilabda válogatott a spanyol, a francia, a román és a grúz nemzeti csapatok ellen. A meccs...
2018-02-09 17:39:37, Hírek, Sport Bővebben
Vízilabdázó legendákkal csobbanhatunk együtt az Univer24-2018 rajtjánál
Nagy örömmel adtak tájékoztatást az Univer24 szervezői a meghívásukat elfogadó vízilabdázó legenda díszvendégekről. Büszkék arra, hogy Czigány Dóra Európa-bajnok, Hosnyán...
2018-01-25 07:29:35, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rablás és súlyos testi sértés miatt vádat emeltek egy nő ellen, aki tavaly szeptemberben üvegpalackkal támadt ...
Bővebben >>