. Ma Hella napja van.
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában
2014-12-12 08:53:32
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Az idén 20 éves Kecskeméti Református Általános Iskola 10. alkalommal rendezte meg a Házi úszóbajnokságot, amit mindig december közepére időzítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Fontosnak érezzük, hogy a gyerekek megmérettessék magukat és a szülőknek is megmutathassák, mennyit fejlődtek - mondta el hírportálunknak Dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője.

Ebben a tanévben körülbelül 260 nevezés érkezett, amiből 160 alsós induló volt. A verseny kétnapos: az első nap az alsósok 1-4. osztályig, a második nap pedig a felsősök indultak. Minden évfolyamon külön értékelték a gyerekeket, felső tagozaton az igazolt és a nem igazolt versenyzőket is megkülönböztették. Az első három helyezett érem és csokoládé jutalomban részesült, illetve minden induló szaloncukrot kapott.

- Célunk, hogy mindenkivel megszerettessük az úszást az órai keretek között, illetve az ilyen játékos versennyel - szögezte le Dr. Szabó Ildikó. - Olyanok is neveznek erre a versenyre, akik még nem tudnak szabályosan úszni, vagy segédeszközre van szükségük. A számos induló mellett sok szülő is eljött drukkolni, és az osztálytársak is lejöttek megnézni a versenyzőket.

A verseny jó hangulatban telt, a gyerekek nagyon lelkesen szurkoltak egymásnak: sokszor még a hangosbemondót sem lehetett hallani.  A jó versenyzést pedig a finom édességekkel koronázták meg a végén.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-12-12 08:54:27

További híreink
Két nő, pirosban
Miközben Európa azon búsong, hogy a szélsőséges hangok erősödnek a kontinensen, közel évtizedes autoriter és szélsőségesen nacionalista Fico-korszak után Szlovákia döntött.
2019-03-31 14:02:01, Hírek, Sport Bővebben
„Miért gyűlölöm a Fideszt...?”
Nem azért mert fasiszták és nem is azért mert tolvajok! Ezek ugyan is nem érzelmi, hanem jogi kérdések. Mik az érzelmi kérdések?
2019-03-30 15:05:16, Hírek, Sport Bővebben
Afrikába tolják a magyar iskoláknak szánt zongorák árát
Pár éve volt hír, hogy Magyarországon minden iskola új pianínót kap, ennek akkor napokig örültem. Még akkor is, ha tudtam, hogy ilyen drágán zongorák még nem készültek, m...
2019-03-30 15:05:14, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére