. Ma Sára napja van.
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában
2014-12-12 08:53:32
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Az idén 20 éves Kecskeméti Református Általános Iskola 10. alkalommal rendezte meg a Házi úszóbajnokságot, amit mindig december közepére időzítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Fontosnak érezzük, hogy a gyerekek megmérettessék magukat és a szülőknek is megmutathassák, mennyit fejlődtek - mondta el hírportálunknak Dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője.

Ebben a tanévben körülbelül 260 nevezés érkezett, amiből 160 alsós induló volt. A verseny kétnapos: az első nap az alsósok 1-4. osztályig, a második nap pedig a felsősök indultak. Minden évfolyamon külön értékelték a gyerekeket, felső tagozaton az igazolt és a nem igazolt versenyzőket is megkülönböztették. Az első három helyezett érem és csokoládé jutalomban részesült, illetve minden induló szaloncukrot kapott.

- Célunk, hogy mindenkivel megszerettessük az úszást az órai keretek között, illetve az ilyen játékos versennyel - szögezte le Dr. Szabó Ildikó. - Olyanok is neveznek erre a versenyre, akik még nem tudnak szabályosan úszni, vagy segédeszközre van szükségük. A számos induló mellett sok szülő is eljött drukkolni, és az osztálytársak is lejöttek megnézni a versenyzőket.

A verseny jó hangulatban telt, a gyerekek nagyon lelkesen szurkoltak egymásnak: sokszor még a hangosbemondót sem lehetett hallani.  A jó versenyzést pedig a finom édességekkel koronázták meg a végén.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-12-12 08:54:27

További híreink
Ligakupa – Kikapott a KTE
A Ferencváros vasárnap hazai pályán 2-1-re nyert a Kecskemét ellen a labdarúgó Ligakupa második fordulójában.
2018-03-23 12:28:19, Hírek, Sport Bővebben
Szombat reggeltől kaphatók jegyek a férfi vízilabda Európa Kupa selejtezőire
2018. február 15-18. között a Kecskeméti Fürdőben mérkőzik meg a magyar férfi vízilabda válogatott a spanyol, a francia, a román és a grúz nemzeti csapatok ellen. A meccs...
2018-02-09 17:39:37, Hírek, Sport Bővebben
Vízilabdázó legendákkal csobbanhatunk együtt az Univer24-2018 rajtjánál
Nagy örömmel adtak tájékoztatást az Univer24 szervezői a meghívásukat elfogadó vízilabdázó legenda díszvendégekről. Büszkék arra, hogy Czigány Dóra Európa-bajnok, Hosnyán...
2018-01-25 07:29:35, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére