. Ma Gedeon napja van.
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában
2014-12-12 08:53:32
Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Házi úszóbajnokság a Kecskeméti Református Általános Iskolában

Az idén 20 éves Kecskeméti Református Általános Iskola 10. alkalommal rendezte meg a Házi úszóbajnokságot, amit mindig december közepére időzítenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

- Fontosnak érezzük, hogy a gyerekek megmérettessék magukat és a szülőknek is megmutathassák, mennyit fejlődtek - mondta el hírportálunknak Dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője.

Ebben a tanévben körülbelül 260 nevezés érkezett, amiből 160 alsós induló volt. A verseny kétnapos: az első nap az alsósok 1-4. osztályig, a második nap pedig a felsősök indultak. Minden évfolyamon külön értékelték a gyerekeket, felső tagozaton az igazolt és a nem igazolt versenyzőket is megkülönböztették. Az első három helyezett érem és csokoládé jutalomban részesült, illetve minden induló szaloncukrot kapott.

- Célunk, hogy mindenkivel megszerettessük az úszást az órai keretek között, illetve az ilyen játékos versennyel - szögezte le Dr. Szabó Ildikó. - Olyanok is neveznek erre a versenyre, akik még nem tudnak szabályosan úszni, vagy segédeszközre van szükségük. A számos induló mellett sok szülő is eljött drukkolni, és az osztálytársak is lejöttek megnézni a versenyzőket.

A verseny jó hangulatban telt, a gyerekek nagyon lelkesen szurkoltak egymásnak: sokszor még a hangosbemondót sem lehetett hallani.  A jó versenyzést pedig a finom édességekkel koronázták meg a végén.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2014-12-12 08:54:27

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
Új dolgokat próbálna ki? Íme, pár tipp, hogy levetkőzze félelmeit!
Úgy érzi, hogy érdekli a különféle örömök világa, elege van a megszokott együttlétekből, valami többre, valami különlegesebbre vágyik? Akkor itt az ideje, hogy új dolgo...
2024-03-21 16:12:18, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>