. Ma Gedeon napja van.
Havazás várható: Pénteken kezdődik a síkosság-mentesítés Kecskeméten
2017-11-30 16:33:40
Havazás várható: Pénteken kezdődik a síkosság-mentesítés Kecskeméten

Havazás várható: Pénteken kezdődik a síkosság-mentesítés Kecskeméten

Az előrejelzések szerint szombatra virradó éjszaka hóesés várható Kecskemét térségében. Ettől az évtől az önkormányzati fenntartású utak, az önkormányzati intézmények előtti járdák hó- és síkosságmentesítését a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. végzi. A társaság pénteken délután, azaz holnap elkezdi az utak sózását - közölte hírportálunkkal Takács Valentina, a Kecskeméti Önkormányzat kommunikációs vezetője.

Kecskemét önkormányzata tisztelettel kéri a város lakosait, hogy az ingatlanaikhoz tartozó járdák síkosságmentesítéséhez szükséges érdesítő anyagokat,eszközöket szerezzék be, a járdákat rendszeresen takarítsák.

 

Az önkormányzat külön levélben hívja fel a különböző hivatalok, szervezetek, iskolák figyelmét arra, hogy az épületeikhez tartozó járda síkosságmentesítése saját feladatuk, tehát nem önkormányzati feladat.

 

Külön felhívjuk a figyelmet, és kérjük az együttműködést az üzletektől, vállalkozásoktól, hogy az adott kereskedelmi, szolgáltatási célú ingatlanhoz tartozó járdát tegyék biztonságossá a gyalogosan közlekedők számára.

 

Az önkormányzat a Városüzemeltetési Kft.-n és a Foglalkoztatási Kft.-n keresztül végzi el az önkormányzati fenntartású utak, valamint az önkormányzati fenntartású és működtetésű kulturális és szociális intézmények, óvodák, bölcsődék körüli járdák hó- és síkosságmentesítését.

 

A Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. honlapján figyelemmel kísérhető a várható időjárás, továbbá a gépkocsivezetők, kerékpárosok, gyalogosok hasznos közlekedési információkat, tanácsokat olvashatnak. A honlap elérhetősége: www.kvu.hu

 

Hóátfúvás vagy hótorlasz miatt járhatatlan út bejelentését az alábbi számokon a nap 24 órájában megtehetik:

Telefon és fax: 06-76/417-880

Mobil: 06-30/824-8896

Zöld szám: 06-80/204-540

Utoljára frissítve: 2017-11-30 16:34:43

További híreink
Egy ajándék, ami többet mond ezer szónál!
Ha kaptunk már valaha ékszert ajándékba, akkor valószínűleg a mai napig pontosan emlékszünk rá, hogy kitől, mikor és milyen alkalomra kaptuk. Egy szép gyűrű vagy nyaklánc...
2024-03-25 16:46:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>