. Ma Márk napja van.
Három tűzeset és 13 műszaki mentés Bács-Kiskunban
2015-01-26 09:35:41
Három tűzeset és 13 műszaki mentés Bács-Kiskunban

Három tűzeset és 13 műszaki mentés Bács-Kiskunban

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 13 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pénteken délután, az M5-ös autópálya 92-es kilométerszelvényénél a Szeged felé vezető oldalon egy személyautó motortere égett. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet két vízsugárral oltották el.

 

Bácsalmáson, a Vörösmarty soron egy személyautó csatornázási munkák helyszínén elakadt pénteken délután. A bácsalmási önkormányzati tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet kivontatták.

 

Pénteken délután Kecskeméten egy családi házban két ember rosszul lett, őket a mentők kórházba szállították szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt. A kecskeméti hivatásos tűzoltók, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a gázszolgáltató szakemberei az épületben mérést végeztek, majd a gázszolgáltató munkatársai a szükséges biztonsági intézkedéseket megtették.

 

Szombaton reggel Bócsán, a Boróka utcában egy száz négyzetméteres épület huszonöt négyzetméteres kazánházában tűz keletkezett, a lángok továbbterjedtek az épület tetőszerkezetére. A kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tetőt megbontották, a tüzet három vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

 

Kecskeméten, a Szolnoki úton egy személygépjármű villanyoszlopnak ütközött szombaton délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek és a rendőrségnek átadták. Személyi sérülés nem történt.

 

Szombaton délután Kiskunhalas külterületén egy tizenöt négyzetméteres füstölőnek használt épület tetőszerkezete égett. A tulajdonos a tűz oltását megkezdte. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

 

Az 5-ös számú főút 63-64-es kilométerszelvények között egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött hétfőn hajnalban. A balesetben egy ember megsérült. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították.

 

A hétvégén 9 eseten kérték Bács-Kiskun megye tűzoltóinak segítségét összegyűlt nagymennyiségű csapadékvíz eltávolításához.

Utoljára frissítve: 2015-01-26 09:35:56

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>