. Ma Barbara, Borbála napja van.
Három férfit gázolt el a részeg sofőr
2012-10-28 06:36:55
Három férfit gázolt el a részeg sofőr

Három férfit gázolt el a részeg sofőr

Három férfit gázolt el egy részeg sofőr mára (október 28., vasárnap) virradó éjjel 0:15-kor Dunaegyházán, a Hajnóczy utca 1/A számú ház előtt. Kettő meghalt, a harmadik pedig – jelenlegi információink szerint – életveszélyes állapotban van – tájékoztatta a Kecskeméti Hírhatárt dr. Rákosi Mihály rendőrségi főtanácsos, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

 

 

 

 

 

Egy 28 éves dunaegyházi férfi által vezetett fehér Toyota Hilux közlekedett Dunaegyháza központja felől az 51-es út irányába, a Hajnóczy utcán.  A három férfi az út szélén gyalogolt, a gépkocsi pedig eddig ismeretlen okból elütötte őket. Az elsődleges adatok szerint két fő életét vesztette, egy fő életéért pedig – ez még éjszakai információ – a mentők küzdenek. A Toyota Hilux gépkocsivezetője ittas állapotban volt a balesetkor.

 


FRISSÍTÉS:

Ugyanezt a balesetet az Országos Mentőszolgálat ügyeletese úgy mondta el az MTI-nek, hogy négy gyalogost gázolt el egy személyautó vasárnapra virradóan a Bács-Kiskun megyei Dunaegyházán: ketten életüket vesztették, egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérülést szenvedett. A két sérült gyalogost a kecskeméti kórházba szállították.

Utoljára frissítve: 2012-10-28 07:44:10

További híreink
Barbie – rekordot dönt a mozikban
Greta Gerwig Barbie-filmje csupán 17 nappal bemutatása után elérte az egymilliárd dolláros (355 milliárd forint) jegyárbevételt.
2023-08-08 15:39:27, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Sziget Fesztivál: a Szerelem Forradalma és a Világfalu is vár
Többek között a környezetvédelemre, az emberi jogokra, az egyenjogúságra és a béke fontosságára reflektálnak idén a Sziget Nagyszínpadán a Love Revolution Special program...
2023-08-05 11:46:14, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Az üzemen kívüli a Mexikói úti villamospálya története
Az 5-ös autóbusz utasainak egy része a Mexikói úton rácsodálkozhat a még mindig meglévő villamosvágányokra.
2023-07-24 17:36:11, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Jovanny
Csak nem vadász az illető? Rögtön ez jutott eszembe, amikor olvastam, hogy hajnalban egy Hilux-szal ütötte el szegényeket. De lehet, hogy csak sztereotíp vagyok...
2012-10-28 06:46:07

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amikor kutyafajtákról esik szó, van egy nagyon népszerű változatuk, ha egyáltalán lehet ezt a kifejezést haszn...
Bővebben >>