. Ma Gyárfás napja van.
Három férfit gázolt el a részeg sofőr
2012-10-28 06:36:55
Három férfit gázolt el a részeg sofőr

Három férfit gázolt el a részeg sofőr

Három férfit gázolt el egy részeg sofőr mára (október 28., vasárnap) virradó éjjel 0:15-kor Dunaegyházán, a Hajnóczy utca 1/A számú ház előtt. Kettő meghalt, a harmadik pedig – jelenlegi információink szerint – életveszélyes állapotban van – tájékoztatta a Kecskeméti Hírhatárt dr. Rákosi Mihály rendőrségi főtanácsos, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

 

 

 

 

 

Egy 28 éves dunaegyházi férfi által vezetett fehér Toyota Hilux közlekedett Dunaegyháza központja felől az 51-es út irányába, a Hajnóczy utcán.  A három férfi az út szélén gyalogolt, a gépkocsi pedig eddig ismeretlen okból elütötte őket. Az elsődleges adatok szerint két fő életét vesztette, egy fő életéért pedig – ez még éjszakai információ – a mentők küzdenek. A Toyota Hilux gépkocsivezetője ittas állapotban volt a balesetkor.

 


FRISSÍTÉS:

Ugyanezt a balesetet az Országos Mentőszolgálat ügyeletese úgy mondta el az MTI-nek, hogy négy gyalogost gázolt el egy személyautó vasárnapra virradóan a Bács-Kiskun megyei Dunaegyházán: ketten életüket vesztették, egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérülést szenvedett. A két sérült gyalogost a kecskeméti kórházba szállították.

Utoljára frissítve: 2012-10-28 07:44:10

További híreink
Tehetségek kibontakozását segítő programok a Károlin
Képességek fejlesztése az intelligenciaterületek tükrében a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán.
2021-01-26 17:02:58, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Meghalt Sas József
82 éves korában meghalt Sas József színész-humorista, írja a Blikk. A hírt a családja is megerősítette az ATV-nek.
2021-01-17 11:49:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A koronavírusba halt bele Böröndi Tamás, nem volt alapbetegsége
A Vidám Színpad 65 éves igazgatója koronavírussal küzdött, és ebbe halt bele 65 évesen – erősítette meg a család engedélyével a Blikknek az intézmény sajtóreferense, aki ...
2020-11-25 10:36:48, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Jovanny
Csak nem vadász az illető? Rögtön ez jutott eszembe, amikor olvastam, hogy hajnalban egy Hilux-szal ütötte el szegényeket. De lehet, hogy csak sztereotíp vagyok...
2012-10-28 06:46:07

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár a múlt hét pénteken szokatlan módon az MTI-ben bejelentett válás még nem történt meg, Orbán Viktor miniszt...
Bővebben >>