. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Nap Kecskeméten
2013-05-04 16:43:50
Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Nap Kecskeméten

Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Nap Kecskeméten

Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Napot szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete pénteken (május 3-án) az MMSZ Komplex Hajléktalanellátó és Rehabilitációs Központban. A szolidaritási nap programjában – egyebek között – szakmai előadást tartott Pusztainé Dr. Podmaniczky Erzsébet, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének kancellárja, Mák Kornél, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, valamint Dr. Kass Ferenc, az MMSZ Szegedi Egészségügyi Centrum munkatársa.

 

 

- Szinte hihetetlen, hogy már két év eltelt azóta, hogy megnyílt Kecskeméten a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Komplex Hajléktalanellátó és Rehabilitációs Központja – mondta bevezető beszédében Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának vezetője. – Nem csak fedél került az emberek feje fölé, hanem olyan programok is indultak, amelyek mind azt szolgálják, hogy akik nálunk menedéket találtak, tovább tudjanak lépni, amihez minden muníciót, segítséget megkapnak.

 

 

 

A Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Napon részt vettek – többek között – Nyitrai András, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, Trungel Ilona, Kecskemét Megyei Jogú Város Szociális és Egészségügyi Bizottságának elnöke, Dr. Jeney Gábor plébános, Dr. Provaznik Balázs, a kecskeméti polgármesteri hivatal Családvédelmi Osztályának vezetője, Csörszné Zelenák Katalin a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesületének ügyvezetője, Dr. Kalmár Éva ügyvédnő, máltai dáma, valamint a szociális civil kerekasztal és a hajléktalan szakmai műhely képviselői.

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-05-04 16:46:19

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>