. Ma József napja van.
Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Nap Kecskeméten
2013-05-04 16:43:50
Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Nap Kecskeméten

Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Nap Kecskeméten

Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Napot szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete pénteken (május 3-án) az MMSZ Komplex Hajléktalanellátó és Rehabilitációs Központban. A szolidaritási nap programjában – egyebek között – szakmai előadást tartott Pusztainé Dr. Podmaniczky Erzsébet, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének kancellárja, Mák Kornél, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, valamint Dr. Kass Ferenc, az MMSZ Szegedi Egészségügyi Centrum munkatársa.

 

 

- Szinte hihetetlen, hogy már két év eltelt azóta, hogy megnyílt Kecskeméten a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Komplex Hajléktalanellátó és Rehabilitációs Központja – mondta bevezető beszédében Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának vezetője. – Nem csak fedél került az emberek feje fölé, hanem olyan programok is indultak, amelyek mind azt szolgálják, hogy akik nálunk menedéket találtak, tovább tudjanak lépni, amihez minden muníciót, segítséget megkapnak.

 

 

 

A Hajléktalan Szolidaritási Szakmai Napon részt vettek – többek között – Nyitrai András, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, Trungel Ilona, Kecskemét Megyei Jogú Város Szociális és Egészségügyi Bizottságának elnöke, Dr. Jeney Gábor plébános, Dr. Provaznik Balázs, a kecskeméti polgármesteri hivatal Családvédelmi Osztályának vezetője, Csörszné Zelenák Katalin a Falugondnokok Duna-Tisza Közi Egyesületének ügyvezetője, Dr. Kalmár Éva ügyvédnő, máltai dáma, valamint a szociális civil kerekasztal és a hajléktalan szakmai műhely képviselői.

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-05-04 16:46:19

További híreink
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
2024-02-28 13:22:46, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem...
Bővebben >>