. Ma György napja van.
Hagyomány a természet ölén
2015-09-13 18:51:57
Hagyomány a természet ölén

Hagyomány a természet ölén

„Hagyomány a természet ölén" címmel rendezett szombaton egész napos programot a Kecskeméti Vadaskert Természetvédelmi Alapítvány és a Kecskeméti Vadaskert Nonprofit Kft. a Vadaskertben.

 

 

 

 

 

 

Az Európai Unió által támogatott rendezvényen szerveztek állatkerti programokat, kiállítást a tigrisház galériájában, oktatótermi programokat, lovas szimpóziumot. Volt állatsimogató, hintalovas park, voltak kézműves vásározók, a gyerekeket pedig kézműves, szórakoztató programok is várták. Valamint huszártábor, íjász-, kutya-, és solymász, továbbá trófea bemutató.

A Vadaskertben tartotta szombaton a kihelyezett ülését a Kecskeméti Értéktár Bizottság is. Velük tartott Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony, akinek az érkezését követően 30 perces sétán mutatták be a Vadaskert vezetői - Tokovics Tamás és Pullai Béla - az egyre népszerűbb kecskeméti állatkertet.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2015-09-13 18:52:42

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>