. Ma György napja van.
Gyertyafényes termálfürdőzés lesz Kecskeméten
2017-03-22 03:56:54
Gyertyafényes termálfürdőzés lesz Kecskeméten

Gyertyafényes termálfürdőzés lesz Kecskeméten

 

Március 22-én, szerdán, sötétedés után gyertyafényes termálfürdőzést rendeznek a Kecskeméti Fürdőben a kültéri termál medencében, valamint „Vízi totót" adnak át a pénztárban a vendégeknek. A helyes megfejtők között 3 darab 2 főre szóló komplett (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, szauna használatára feljogosító) belépőjegyet sorsolnak ki március 23-án.

 

 

 

Háttér:

Több mint 30 magyar fürdő csatlakozott „A víz világnapjához", és március 22-én, szerdán az ország több pontján várják a fürdők rendezvényekkel, oktató- és szabadidős programokkal, gyógyvízkóstolással a vendégeket.

 

A Magyar Fürdőszövetség honlapja szerint sok fürdő kedvezményt is ad a belépőjegyek árából, a csatlakozott fürdők listája és a kedvezmények mértéke, időpontja a szövetség honlapján olvasható. Van ahol a kedvezmények mellett március 22-én meghosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket.

 

A víz világnapjának megünneplését az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményeztek. Az ENSZ március 22-ét választotta A víz világnapjává, felhívta a kormányok, szervezetek, magánszemélyek figyelmét arra, hogy a víznek milyen fontos szerepe is van az életünkben.

 

(MTI / KH)

Utoljára frissítve: 2017-03-22 03:57:52

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>