. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Gondoskodjunk önmagunkról!
2024-02-12 16:20:01
Gondoskodjunk önmagunkról!

Gondoskodjunk önmagunkról!

Egyre több kiadvány születik ugyanis életmód, egészség, önfejlesztés témában, és ez igencsak jó irányt jelent, hiszen egyre több ember kosarában landolnak könyvek a Mai-Könyv.hu edzés, mozgáskultúra részlegéről. Így ha esetleg éppen életmódváltáson gondolkodunk, akkor mindenképpen érdemes itt szétnézni.

 

Könyvből mozogni?

 

Most talán mindenkiben felmerül a kérdés, hogy hogyan is kell azt elképzelni, hogy könyvek mutatják meg, hogyan kell különféle sportágakat űzni, különböző gyakorlatokat véghezvinni.

 

Természetesen nem olyan ördögtől való ez, hiszen simán kivitelezhető az is, azonban a sportoknak van egy szellemi oldala is: a gondolat teremtő ereje itt is nagy szerepet játszik, így nem csupán a fizikai erőnlétre kell gyúrni, hanem a mentális állóképességet is szükséges trenírozni!

 

Erre kiválóan alkalmasak azok a könyvek, amelyek a futásról, a sportteljesítmények természetéről, túraútvonalakról, fitneszgépekről, a street workoutról vagy akár a sportban rejlő kihívásokról szólnak.

 

Sőt, akadnak olyan élethelyzetek is, amelyek speciális testmozgást igényelnek, így ilyenkor megéri beszerezni akár az Aviva-tornát taglaló könyveket, de a Pilates és a jóga hívei sem maradnak olvasnivaló nélkül!

 

Nem csak felnőtteknek!

 

Azt gondolhatnánk, hogy csupán a társadalom felnőtt tagjai jelenthetnek célcsoportot az ilyen témájú könyvek számára, azonban aligha tévedhetnénk nagyobbat.

 

Már a kisgyerekeket, az ovisokat, sőt, a totyogókat is megcélozza egynémely könyv. Így aztán ha olyan ötleteket keresünk, hogy az örökmozgónkat hogyan tudjuk fejleszteni - no meg persze lefárasztani -, akkor a meseszereplőkkel való testmozgást bemutató könyv lesz az ideális választás!

 

Persze ha a kicsit a jóga érdekli, vagy szeretne velünk együtt mozogni, arra is remek kiadványok készültek, érdemes csemegézni belőlük! Sokan hallottak már a saját testsúlyos edzésről, kevesebben a gyermek testsúlyos edzésről.

 

Friss levegő és rendszeres testmozgás!

 

Amikor az egészséges életmódról esik szó, akkor sokan csak a táplálkozásra térnek ki, holott a testmozgás pont ugyanolyan fontos, ha egészségesek szeretnénk maradni. Sportolni pedig csak úgy tudunk biztonságosan, ha tudjuk, hogy mit miért teszünk, hogyan lehet hatékonyabban csinálni, és mi számunkra a legideálisabb mozgásforma.

 

Ha pedig mindezt szabad levegőn tesszük, akkor duplán jól járunk. Ha pedig edzés utánra még egy klassz regényt is viszünk magunkkal a Mai-Könyv.hu kínálatából, akkor mind a testünket, mind a lelkünket boldoggá tehetjük!

Utoljára frissítve: 2024-02-12 16:21:59

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>