. Ma Emma napja van.
Független polgármesterjelöltet támogat Kecskeméten az Együtt
2014-07-23 16:24:50
Független polgármesterjelöltet támogat Kecskeméten az Együtt

Független polgármesterjelöltet támogat Kecskeméten az Együtt

Hugyecz Zoltán független polgármesterjelöltet támogatja Kecskeméten az Együtt-A Korszakváltók Pártja - jelentette be szerdán sajtótájékoztatón a szervezet helyi választókerületi elnöke.






Fotó: hirösveny.hu



Farkas Zoltán kiemelte: Hugyecz Zoltán vállalkozó hivatásában és civil sportvezetői tevékenységében nyújtott teljesítményével egyaránt erősíti a Kecskemét jó hírnevét. Az Együtt azért támogatja az önkormányzati választásokon függetlenként induló jelöltet, hogy tapasztalatát, teljesítményét városvezetőként az eddiginél is szélesebb körben hasznosíthassa a megyeszékhely társadalmi és gazdasági életének megújítására - tette hozzá.

 

Hugyecz Zoltán arról beszélt: azért fogadta el az Együtt támogatását, mert meggyőződése, hogy a hétköznapi emberek szakmai felkészültsége, empatikus ereje, társadalmi kontrollja minden eddiginél fontosabb szerepet tölthet be Kecskemét felemelkedésében.

 

Kijelentette: a jelenlegi városvezetés által elindított, és befejezett fejlesztéseket meg kell becsülni, azokra építeni kell. Jelezte ugyanakkor, hogy az általa hibásnak tartott projektek - ezek között említette az uszoda üzemeltetését és a Rákóczi út forgalmának felülvizsgálatát - problémáira haladéktalanul megoldást kell találni.

 

Hugyecz Zoltán hangsúlyozta: politikai hovatartozástól függetlenül kizárólag a tudást, a hozzáértést, valamint a szakmai tapasztalatot tartja fontosnak, ezért ilyen elvek mentén újítaná meg Kecskemét társadalmi és gazdasági életét.

(MTI)


Utoljára frissítve: 2014-07-23 16:25:15

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>