. Ma Márk napja van.
Folytatódik Kecskeméten a lomtalanítás
2012-05-17 20:29:02
Folytatódik Kecskeméten a lomtalanítás

Folytatódik Kecskeméten a lomtalanítás

Pénteken (május 18.) folytatódik Kecskeméten a lomtalanítás. Már reggeltől gyűjtik majd a lomokat a teherautók a városban. Kihelyezhető lom a háztartásokban felhalmozott nagy darabos szilárd hulladék: nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, háztartási berendezés és készülék, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb lom.

 







II. ütem

Időpont: 2012. Május 18-19.

 

Kihelyezési időpont, határidő:
Május 18. péntek reggel 8 órától
Május 19. szombat este 20 óráig

 

Helyszínek: Talfája (Törekvés és Kossuth Tsz lakótelep), Vacsihegy, Budaihegy, Méntelek, Belsőnyír, Külsőnyír, Hetényegyháza, Szarkás, Úrihegy (Miklóstelep), Felsőszéktó (Petőfiváros, Sutusfalu), Felsőcsalános, Bódog sor, Kadafalvi tanyák, Alsócsalános, Kadafalva, Kecskemét-Ballószög, Alsószéktó (Szeleifalu, Homokbánya), Máriahegy, Bethlenváros (Vacsi köz, Voelker telep, Dárdai telep, Miklovics telep), Széchenyiváros (Bogovics falu, Villanegyed, Hollandfalu), Máriaváros.

 

Kihelyezési helyszín: a szokásos hulladéktároló edényzet mellé (annak helyére). A szolgáltatást csak a Városgazdasági kft-nél partnerszámmal rendelkező ügyfelek vehetik igénybe.

 

KIHELYEZHETŐ LIMLOM: Háztartásokban felhalmozott nagy darabos szilárd hulladék: nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, háztartási berendezés és készülék, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb lom.

 

NEM HELYEZHETŐ KI: Építési törmelék, háztartási hulladék, akkumulátor, veszélyes anyag (vegyszermaradék, olaj, maró anyagok, gyógyszermaradék, hűtőszekrény), állati tetem.

 

A határidő után kihelyezett limlomok illegális hulladéknak minősülnek, melyek elhelyezéséről a kihelyező (hulladéktulajdonos) köteles saját költségén gondoskodni! Az akció ideje alatt – és azt követően – a közterület rendjét a Közterületfelügyelet, a Rendőrség és a Polgárőrség folyamatosan ellenőrzi.


Elérhetőségek:

Tel.: 76/501-926, 501-927; fax: 76/501-915

e-mail: titkarsag@vg-kft.hu; információk: www.vg-kft.hu

Utoljára frissítve: 2012-05-17 20:32:49

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>