. Ma Emma napja van.
Fogjunk össze Kárpátaljáért!
2015-07-11 08:46:56
Fogjunk össze Kárpátaljáért!

Fogjunk össze Kárpátaljáért!

A kecskeméti Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a kárpátaljai magyarok megsegítése érdekében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Kezdeményezésünk célja, hogy a Kárpátaljában élő magyar családoknak segítsünk. Hiszen köztudott, hogy a magyarokat is érintő sorozások, a kialakult háborús helyzet, a bérek értékének csökkenése, az alapvető élelmiszerek árának növekedése ellehetetlenítik a kárpátaljai magyar családok megélhetését. Ezért a Fidelitas jótékonysági akciója keretében adományt gyűjt a nehézsorsú magyar családok számára - nyilatkozta Tiszavölgyi Ádám, a Fidelitas Bács-Kiskun Megyei elnöke.

 

- Az október végéig tartó akció során a Fidelitas erre a célra elkülönített alszámláján összegyűlt pénzt a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség közreműködésével a Verecke Alapítványnak juttatja majd el. Az alapítvány a tervek szerint az adományokat a kárpátaljai magyar fiatalok iskolai étkeztetésére fogja fordítani. Ha valaki szeretne segíteni, akkor megteheti ezt az interneten, a www.karpataljaert.hu oldalon bankkártyás, vagy átutalásos fizetéssel.  A felajánlható legkisebb összeg 500 Ft, amely 1 napra elegendő meleg ételt jelent egy rászoruló családnak - tájékoztatott Nemcsik Mátyás, a Fidelitas országos alelnöke.

Utoljára frissítve: 2015-07-11 08:47:17

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>