. Ma Auguszta napja van.
Filmre vették az M5-ön halálba hajtó nő utolsó útját
2019-09-11 13:17:36
Filmre vették az M5-ön halálba hajtó nő utolsó útját

Filmre vették az M5-ön halálba hajtó nő utolsó útját

Amint arról beszámoltunk, 2019. szeptember 6-án hajnalban egy fiatal nő a forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára, majd frontálisan összeütközött egy szabályosan haladó román személygépkocsival. A balesetben a gépkocsi vezetője, a vele utazó tízéves fia és a vétlen kocsiban utazó 63 éves román nő az életét vesztette, három román személyt pedig még mindig kórházban ápolnak.

 

Most előkerült egy felvétel, amelyet egy autó utasa készített a szalagkorlát túlsó oldaláról. A hétperces felvételen az látszik, hogy a forgalommal szemben haladó 27 éves J. Gréta járműve 13 másik kocsit elkerül. Azok villognak, próbálnak jelezni a vezetőnek, de az nem reagál. A felvételt készítő autóból is hiába dudálnak, kiabálnak neki. A 14. érkező autóval bekövetkezett ütközés már nincs a filmen.

 


A halálos éjszakai száguldás

 

A filmet készítő Tünde az átéltek hatása alatt megrendülten nyilatkozott a Ripostnak:


„Szeged felé tartottunk az autópályán, amikor a legnagyobb meglepetésünkre a soroksári Auchannál feljött egy kocsi, mely egy irányban haladt velünk, ám a szemközti sávban. Először a visszapillantó tükörből vettük észre, majd lassítottunk, és kétségbeesetten próbáltuk figyelmeztetni a vezetőt. De nehéz bármit is tenni a sötétben, ha száguldasz az autópályán úgy, hogy egy szalagkorlát van közöttetek… A férjem vezetett, én hívtam a rendőröket. A történteket a telefonommal videóra is vettem.


A nő nem hajtott gyorsan, sőt inkább lassúnak mondanám: az autópályán 70-80-nal mehetett a belső, előző sávban. Néha kicsit gyorsított, néha lassított, de viszonylag egyenletesen haladt előre.


Láttam az arcát, tökéletes nyugalom ült rajta. Olyannyira, hogy én azt hittem, alszik. Elszántan ment előre, mintha észre sem venné, ahogy a közelében lévő autósok, köztük mi is, figyelmeztetni próbálták. Kiabáltunk, dudáltunk, mutogattunk neki, de semmire sem reagált. Nem nézett oldalra, csak és kizárólag előre! Félelmetes volt, nagyon rossz érzés kerített a hatalmába.


Gyermeket nem láttam a hátsó ülésen, a 10 éves kisfiú talán már aludt akkor. Nagyon késő volt, és másnap iskola.


Most sem hiszem el, hogy nem látta, nem vette észre, hogy rossz helyen jár! Lett volna lehetősége lehajtani, mert útközben volt még egy benzinkút és egy lehajtó is. Ugyanakkor végig nagyon rendezetten ment, így felmerült bennem az is, hogy ha öngyilkos akart lenni, miért nem ment neki az első szembejövőnek?


A redőrség tovább vizsgálja a baleset körülményeit.


(Forrás: Ripost)

Utoljára frissítve: 2019-09-11 13:20:10

További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel e...
Bővebben >>