. Ma Emma napja van.
Farsangi mulatság a Kecskeméti Református Internátusban
2016-02-05 16:05:59
Farsangi mulatság a Kecskeméti Református Internátusban

Farsangi mulatság a Kecskeméti Református Internátusban

A Kecskeméti Református Internátus diáksága már ötödik alkalommal ünnepli különleges vacsora keretében a farsangot. Ez a vacsora nemcsak azért más, mint a többi, mert a farsangi mulatságot koronázza, hanem azért is, mert ezen a napon a diákok maguk készítik el a gasztronómiai különlegességeket, saját receptjeik szerint.

 

 

 

Ízelítő a csütörtök esti menüből: póréhagyma krémleves, savanyú vetrece zsemle-gombóccal, tésztasaláta, görögsaláta, kaszinótojás, pongyolás virsli, fűszeres csirkemell, lasagne, spenótos palacsinta, kókusz kocka, mákos guba, hólabda, kókusz kocka.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


A főzés végén azután közel 130 „éhes száj" vállalkozott örömmel arra a nem mindennapi feladatra, mely szerint bizony maradéktalanul el kellett fogyasztaniuk a társaik főztjét.

Az ételeket 10 tagú „szigorú" zsűri bírálta, amely megfelelő szakmai kompetenciája alapján döntötte el, hogy kinek a főztje nyeri el a legízletesebb, legpikánsabb, legesztétikusabb, legérdekesebb rangot. A vacsora vidám hangulata megteremtésében pedig nagy szerepe volt a Bella-banda zenekarnak, akik az est díszvendégei voltak.

Az internátusi vacsorán a tavaly bevezetett diákönkormányzati kezdeményezés okán mindenkinek jelmezben kellett megjelennie. Az ötletes maskarákat a vacsora után diák-zsűri értékelte, végül pedig táncház koronázta a farsangi mulatságot.

Utoljára frissítve: 2016-02-05 16:11:27

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>