. Ma Emma napja van.
Farkas Gábor életmű-kiállítása
2014-10-24 18:47:42
Farkas Gábor életmű-kiállítása

Farkas Gábor életmű-kiállítása

A Bács-Kiskun megyei Építész Kamara szervezésében nyílt meg az ünnep előestéjén Dr. Farkas Gábor Ybl és Pro Architectúra díjas építész építészeti életmű-kiállítása a Kecskeméti Kulturális Központban.







A köztiszteletben álló építészt, akinek épületei, valamint épület és utca-felújításai városunk számos pontján megtalálhatóak, Dr. Zombor Gábor államtitkár, országgyűlési képviselő, Kecskemét MJV előzőző polgármestere köszöntötte a hetvenedik születésnapja alkalmából megnyíló tárlaton.

 

Farkas Gábor, valamint több száz barátja és tisztelője körében a kiállítást Borbély Lajos, a Bács-Kiskun Megyei Építész Kamara elnöke ajánlotta a jelenlevők figyelmébe, majd Finta József Kossuth és Ybl díjas építész, valamint Dr. Balogh Balázs Széchenyi és Ybl-díjas építész nyitotta meg.

 

Végezetül az üdvözlő szavakat az ünnepelt köszönte meg, és invitálta a jelenlévőket a tárlat megtekintésére. A reprezentatív kiállítás november 16-ig látogatható a Kulturális Központban.

(Szöveg: Komlós József JR / Képek: Varga Brigitta)

 

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI A KÉPGALÉRIÁT!



Utoljára frissítve: 2014-10-24 18:48:41

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>