. Ma Auguszta napja van.
Emberrablásért négy év börtönre ítélték VV Aureliót
2019-10-17 15:57:25
 Emberrablásért négy év börtönre ítélték VV Aureliót

Emberrablásért négy év börtönre ítélték VV Aureliót

Amint arról beszámoltunk, emberrablás vádjával állt bíróság elé Aurelio Caversaccio (28), vagy ahogy mindenki jobban ismeri: VV Aurelio valóságshow-győztes. Szerdán első fokú ítéletet hoztak az ügyében a Kecskeméti Törvényszéken:  négy év börtönre ítélték emberrablás miatt. Társa 2 év 6 hónap börtönt kapott. Mivel Aureliónak egy korábbi drogügye miatt volt már 1 év 2 hónap felfüggesztettje, így most azt is hozzácsapták, és azt is le kell ülnie.

 

A celeb a tárgyaláson összeomlott, zokogott, könyörgött a bírónak, hogy nézze el neki ballépését. Az utolsó szó jogán annyit mondott:

 

„Pár éve nagyon csúnyán belecsúsztam a drogokba, de sikerült kijönnöm ebből. Azt hittem, végre normális életem lehet, de most attól kell rettegnem, hogy mikor visznek el.” – mondta.

 


Aurelio nyilatkozata a kecskeméti bíróságon az utolsó szó jogán (Videó: Hiros)

 

 

Már helyben bilincset kaphatott volna, de ítélethirdetés előtt távozott. Azóta anyja vigyáz rá, náluk van a tárgyalás óta. A  közösségi oldalán üzent rajongóinak, a bejegyzésben Isten kezébe adja sorsát:

 

„AJól vagyok.Fellebbezünk.Szeretlek Anya! Isten velem van és lesz! Âmen.Szèp napot mindenkinek!”írta Facebook-üzenetében.

 

Édesanyját viszont lesújtotta a hír:

 

Majdnem elájultam, amikor meghallottam, hogy elítélték a fiamat. Szegénykém nincs jól, itthon van velünk, teljesen összetört. Nincs egészen magánál, nem hiszi el, ami történt. (…) Anyaként nem tudom elmondani, milyen nagy fájdalom ez” – nyilatkozta.

 

Aurélio védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért fellebbezett, cinkostársa és védője három nap gondolkodási időt kért a fellebbezés eldöntésére.

 

(Forrás: 168 Óra, címlapkép: Blikk/Pozsonyi Zita)

Utoljára frissítve: 2019-10-17 20:34:03

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csomagküldés Európa egyes országaiba
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgozni. Függetlenül az életkortól, egyre többen próbálnak szeren...
2024-03-14 17:58:09, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>