. Ma József napja van.
Elhallgattatják a Civil Rádiót is
2019-10-12 17:28:42
Elhallgattatják a Civil Rádiót is

Elhallgattatják a Civil Rádiót is

Nem újítja meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Civil Rádió, illetve a Székesfehérvár 99,2 MHz helyi rádiós frekvencián működő Vörösmarty Rádió hét év után lejáró hatósági szerződéseit – közölte az NMHH.

 

A budapesti vételkörzetű Civil Rádió Magyarország egyik utolsó közösségi rádiójaként különféle hangoknak, véleményeknek adott teret. Itt volt hallható az utóbbi időben Fiala János „Keljfel Jancsi!” című műsora.

 

Az NMHH Médiatanács azt egyelőre nem közölte, hogy ír-e ki pályázatot a frekvenciákra. Az eddigi jelekből úgy tűnik, egyelőre nem lesz pályázat. Ez azt jelenti, hogy a Civil Rádió és Vörösmarty Rádió az FM sávon hamarosan elnémul, és legfeljebb online tud tovább működni, vagy ha valamilyen másik frekvencián befogadják a műsoraikat.

 

A kilenc éve kinevezett, kizárólag Fidesz-delegáltakkal működő Médiatanács az elmúlt években számos rádiót némított már el, köztük olyan kimagasló hallgatottságú médiumokat mint például a Music FM és a Class FM, de nemrég a szegedi Rádió 88-at, Magyarország legrégebb óta talpon lévő rádióját is megszorongatták.

 

(Forrás: Media1)

Utoljára frissítve: 2019-10-12 19:12:42

További híreink
Tavaszi gardróbfrissítés: ennek az 5 alapdarabnak ott a helye a te ruhatáradban is!
Végre itt a tavasz, úgyhogy ideje a szekrény mélyére száműzni a télikabátot a sapkával, sállal és kesztyűvel együtt, helyettük pedig jöhetnek a lengébb darabok. Ez pedig ...
2024-03-14 18:05:16, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csomagküldés Európa egyes országaiba
Manapság már egyáltalán nem furcsa, amikor azt halljuk egy ismerőstől, hogy külföldre megy tanulni vagy dolgozni. Függetlenül az életkortól, egyre többen próbálnak szeren...
2024-03-14 17:58:09, Hírek, Környezetünk Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>