. Ma Andrea napja van.
Elfoglalta hivatalát Kovács Ernő kormánymegbízott
2014-07-16 21:10:40
Elfoglalta hivatalát Kovács Ernő kormánymegbízott

Elfoglalta hivatalát Kovács Ernő kormánymegbízott

Kormánymegbízotti értekezletet, majd ezt követően összevont szakigazgatási szerv-, illetve járási hivatalvezetői értekezletet tartott Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott. (Fotó: Dr. Kerényi János, a leköszönt kormánymegbízott (jobbra) és Kovács Ernő, az utódja.)

 

 

 

 

 

Kovács Ernő a személyes ismerkedést és rövid bemutatkozást követő köszöntőjében kifejtette, hogy korábbi munkahelyén, a tiszakécskei polgármesteri hivatalban jó kapcsolatot ápolt munkatársaival, ami egyértelműen a hatékony és eredményes munkavégzést segítette. A munkatársi közvetlenség a magas szintű szakmai teljesítménnyel és a lojalitással összekötve rendkívül sikeresnek bizonyult.

 

A kormányhivatali munkával kapcsolatban elmondta, hogy a problémák felismerésén túl a konstruktív javaslatok megvitatásában és a kivitelezésében látja a közigazgatási feladatok hatékony szervezésének megvalósulását. Leszögezte, hogy a kormányzati célnak megfelelően az átalakított közigazgatás további javításáért fog dolgozni.

 

Véleménye szerint a kormányhivatal, a járási hivatalok és a szakigazgatási szervek eredményességének mércéje az állampolgárok elégedettségi mutatója, amely az eddigi pozitív növekedéshez képest még tovább lesz fokozható. Ennek kulcsát az empatikus és szakmailag maximálisan felkészült kormánytisztviselők munkájában látja. Kifejezte reményét, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal munkatársaival közösen a kitűzött célok megvalósítása maradéktalanul és sikeresen fog megvalósulni.

 

Dr. Zombor Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal főigazgatója a bemutatkozó értekezletet azzal a gondolattal zárta, hogy Kovács Ernővel egyetértésben jó munkát és kitartást kívánt kollégáinak a közigazgatásban elvégzendő feladatok további megvalósításához.

Utoljára frissítve: 2014-07-16 21:11:12

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>