. Ma Andrea napja van.
Éjszakai autósüldözés Kecskeméten – vasúti sorompónak rohant egy Opel
2014-04-17 20:48:17
Éjszakai autósüldözés Kecskeméten – vasúti sorompónak rohant egy Opel

Éjszakai autósüldözés Kecskeméten – vasúti sorompónak rohant egy Opel

Csütörtök éjszakai balesetről adott hírt egy kecskeméti olvasónk. Ezt írta: „Nagyra értékelném, ha megírnák a ma hajnali órákban a Műkert sétány vasúti átjárónál történt balesetet. Döbbenetes volt…”

 

 

 

 

 

 

 

Miután a rendőrség – mint olvasóink hónapok óta tapasztalják – számunkra érthetetlen és elfogadhatatlan okból önmagától csak erősen „szűrve” számol be a balesetekről a nyilvánosságnak, ezért a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát kerestük meg azzal, hogy olvasónk kérésének eleget téve ismertessék a vasúti átjárónál történtek részleteit. A következőket mondták:

 

„Csütörtök éjjel, 02 óra 05 perc körül egy állampolgár jelentette be a rendőrségi ügyeletnek, hogy gyanús embert lát a Mátyás király körúton. A bejelentés nyomán elindult egy járőr és azt tapasztalta, hogy lekapcsolt lámpával próbál elmenekülni egy Opel Kadet személyautó a Kurucz körút felé. Utána fordultak, mire a rendőrök elmondása szerint próbált meglépni előlük a jármű. Az üldözés a Csáktornyai utcai – a rendőrség ezt a kifejezést használta, de vélhetően a Műkerti sétányról van szó - vasúti átjáróig tartott. Ahol elvesztette az Opel vezetője az uralmát a jármű felett és a félsorompós vasúti átjáróban az oszlopnak ütközött.


A rendőrök ezt követően a sofőrt megszondáztatták és mivel ittasnak találták, ezért vér és vizelet-vizsgálatra a kórházba vitték. Mivel az Opel a balesetet követően rálógott a sínre, ezért a vasúti forgalom 02 óra 30 percig állt.


A kecskeméti férfi autójában nem találtak semmi olyat, ami magyarázatot adott volna a menekülésre. A szóvivő szerint egyelőre arra sincs magyarázat, hogy miért közlekedett lekapcsolt lámpákkal, illetve miért próbált menekülni.”


Az idézett szöveg a rendőrség által elmondottakat tartalmazza a balesetről.  

 

Utoljára frissítve: 2014-04-17 21:34:02

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>