. Ma Márk napja van.
Egymást váltják a futók a Melinda parki 24 órás futásban
2015-10-03 19:53:45
Egymást váltják a futók a Melinda parki 24 órás futásban

Egymást váltják a futók a Melinda parki 24 órás futásban

Gyönyörű napsütéses időben több tucatnyian indultak el szombaton elsőként 10 órakor a Melinda Parkban, hogy részt vegyenek a Sipos László önkormányzati képviselő és a Kecskemét Alsószéktóért Egyesület által szervezett, a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft által támogatott 24 órás futásban.

 

 

 

 

 

Az indulók bármennyit futhatnak, kocoghatnak, a lényeg az, hogy 24 órán keresztül mindig legyen valaki a futópályán. A rajtjelet egy startpisztollyal megadó Sipos László tervei szerint vasárnap 10 órakor érkezik be az utolsó futó: addig még bárki, bármikor csatlakozhat az éjszaka is megvilágított pályán futó csapathoz.


A tavaly első alkalommal megrendezett eseményt idén A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. támogatta. A cég ugyanis éppen most, októberben ünnepli a fennállásának 20. éves évfordulóját: 1995-ben jött létre Kecskemét város és a szegedi Démász Rt. tulajdonában lévő Kecskeméti Hőszolgáltató Kft. egyesülésével. A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. intenzív fejlődése révén mára már az ország tíz legnagyobb és az egyik legeredményesebb hőszolgáltató társaságává vált.

Vasárnap tíz órakor ezért Pék Gáspár, a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. főmérnöke is jelen lesz, és részt vesz majd az eredményhirdetésben.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!

Utoljára frissítve: 2015-10-03 19:58:54

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>