. Ma Gabriella napja van.
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének
2014-05-06 06:36:23
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolja a hétfőn megalakult Fidesz és KDNP frakció az Országgyűlés népjóléti testülete élére – közölte hétfőn sajtótájékoztatón Rogán Antal, akit egyhangúlag ismét a Fidesz-frakció élére választottak.  A Népjóléti bizottságban 15 képviselő lesz: Fidesz-KDNP 9, MSZP 2, Jobbik 3, Független 1

 

 

 

 

 

 

Rogán Antal azt mondta a sajtótájékoztatón: ha lehet, akkor már a keddi alakuló ülésen szeretnék felállítani a parlament bizottsági struktúráját, hogy az Országgyűlés minél hamarabb el tudja kezdeni az érdemi munkát. Szerinte erre az öt frakció között gyakorlatilag megszületett megállapodás lehetőséget kínál.

 

Rogán Antal másik két Bács-Kiskun megyei országgyűlési képviselő nevét is megemlítette a hétfői sajtótájékoztatóján. A parlament egyik alelnökének Lezsák Sándort javasolja a Fidesz és KDNP frakció, a mezőgazdasági bizottság élére pedig Győrffy Balázst jelölik ugyan, azonban hosszabb távon a Bács-Kiskun megyei Font Sándorra számítanak.

 

A sajtótájékoztatón bejelentette Rogán Antal, hogy a Fidesz és a KDNP május 10-ét, azaz szombatot javasolja a kormányfő megválasztásának időpontjául. A frakcióvezető közlése szerint ezen a napon délután a Parlament épülete előtt rendezvényt tart a Fidesz. A programra mindenkit várnak, hogy legyen részese a kormányfő megválasztásának, eskütételének, és a kapcsolódó ünnepségnek - hangzott el.

Utoljára frissítve: 2014-05-06 06:36:57

További híreink
Megnyílt a Malomban Angelo Minuti kiállítása
Angelo Minuti olasz művész alkotásaiból nyílt tárlat a Malom Központ II. emeletén kialakított ideiglenes kiállítóteremben.
2016-11-06 04:31:42, Hírek, Környezetünk Bővebben
Esőben érkeztek a pontyok Kecskemétre
Zuhogó esőben érkeztek meg Rákóczifalváról hétfőn délelőtt a Benkó Zoltán Szabadidőközpont záportározó tavába a pontyok, de vélhetően emiatt nem lesz szükségük pszichiáte...
2016-09-05 20:52:04, Hírek, Környezetünk Bővebben
Uniós támogatással bővül Kecelen a szennyvízelvezető hálózat
Több évnyi várakozás után, közel nettó 1,8 milliárd forintos európai uniós és állami támogatással, megvalósulhat Kecel szennyvízelvezető hálózatának bővítése.
2014-02-27 19:36:25, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kecskeméten épül fel a Vasútpark néhány éve felújított sétányán, és november 24. és 29. között lesz ingyenesen...
Bővebben >>