. Ma Bernadett napja van.
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének
2014-05-06 06:36:23
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolja a hétfőn megalakult Fidesz és KDNP frakció az Országgyűlés népjóléti testülete élére – közölte hétfőn sajtótájékoztatón Rogán Antal, akit egyhangúlag ismét a Fidesz-frakció élére választottak.  A Népjóléti bizottságban 15 képviselő lesz: Fidesz-KDNP 9, MSZP 2, Jobbik 3, Független 1

 

 

 

 

 

 

Rogán Antal azt mondta a sajtótájékoztatón: ha lehet, akkor már a keddi alakuló ülésen szeretnék felállítani a parlament bizottsági struktúráját, hogy az Országgyűlés minél hamarabb el tudja kezdeni az érdemi munkát. Szerinte erre az öt frakció között gyakorlatilag megszületett megállapodás lehetőséget kínál.

 

Rogán Antal másik két Bács-Kiskun megyei országgyűlési képviselő nevét is megemlítette a hétfői sajtótájékoztatóján. A parlament egyik alelnökének Lezsák Sándort javasolja a Fidesz és KDNP frakció, a mezőgazdasági bizottság élére pedig Győrffy Balázst jelölik ugyan, azonban hosszabb távon a Bács-Kiskun megyei Font Sándorra számítanak.

 

A sajtótájékoztatón bejelentette Rogán Antal, hogy a Fidesz és a KDNP május 10-ét, azaz szombatot javasolja a kormányfő megválasztásának időpontjául. A frakcióvezető közlése szerint ezen a napon délután a Parlament épülete előtt rendezvényt tart a Fidesz. A programra mindenkit várnak, hogy legyen részese a kormányfő megválasztásának, eskütételének, és a kapcsolódó ünnepségnek - hangzott el.

Utoljára frissítve: 2014-05-06 06:36:57

További híreink
Millióan rajonganak a nemlétező lányért
Miquela pontosan olyan fotókat posztol magáról, mint bármelyik mai modern fiatal lány. Csak ő éppenséggel nem élő személy, hanem egy számítógéppel generált kép csupán.
2018-06-27 09:33:30, Hírek, Környezetünk Bővebben
Egy üveg viszki után indult a Balatonnak a 13 éves gyerek –elájult, túlélte
Megivott egy üveg viszkit, majd fürdeni akart a Balatonban egy 13 éves fiú, de a köveken megcsúszott és beverte a fejét.
2018-06-27 09:33:29, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére