. Ma Alfréd napja van.
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének
2014-05-06 06:36:23
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolja a hétfőn megalakult Fidesz és KDNP frakció az Országgyűlés népjóléti testülete élére – közölte hétfőn sajtótájékoztatón Rogán Antal, akit egyhangúlag ismét a Fidesz-frakció élére választottak.  A Népjóléti bizottságban 15 képviselő lesz: Fidesz-KDNP 9, MSZP 2, Jobbik 3, Független 1

 

 

 

 

 

 

Rogán Antal azt mondta a sajtótájékoztatón: ha lehet, akkor már a keddi alakuló ülésen szeretnék felállítani a parlament bizottsági struktúráját, hogy az Országgyűlés minél hamarabb el tudja kezdeni az érdemi munkát. Szerinte erre az öt frakció között gyakorlatilag megszületett megállapodás lehetőséget kínál.

 

Rogán Antal másik két Bács-Kiskun megyei országgyűlési képviselő nevét is megemlítette a hétfői sajtótájékoztatóján. A parlament egyik alelnökének Lezsák Sándort javasolja a Fidesz és KDNP frakció, a mezőgazdasági bizottság élére pedig Győrffy Balázst jelölik ugyan, azonban hosszabb távon a Bács-Kiskun megyei Font Sándorra számítanak.

 

A sajtótájékoztatón bejelentette Rogán Antal, hogy a Fidesz és a KDNP május 10-ét, azaz szombatot javasolja a kormányfő megválasztásának időpontjául. A frakcióvezető közlése szerint ezen a napon délután a Parlament épülete előtt rendezvényt tart a Fidesz. A programra mindenkit várnak, hogy legyen részese a kormányfő megválasztásának, eskütételének, és a kapcsolódó ünnepségnek - hangzott el.

Utoljára frissítve: 2014-05-06 06:36:57

További híreink
Megnyílt a Malomban Angelo Minuti kiállítása
Angelo Minuti olasz művész alkotásaiból nyílt tárlat a Malom Központ II. emeletén kialakított ideiglenes kiállítóteremben.
2016-11-06 04:31:42, Hírek, Környezetünk Bővebben
Esőben érkeztek a pontyok Kecskemétre
Zuhogó esőben érkeztek meg Rákóczifalváról hétfőn délelőtt a Benkó Zoltán Szabadidőközpont záportározó tavába a pontyok, de vélhetően emiatt nem lesz szükségük pszichiáte...
2016-09-05 20:52:04, Hírek, Környezetünk Bővebben
Uniós támogatással bővül Kecelen a szennyvízelvezető hálózat
Több évnyi várakozás után, közel nettó 1,8 milliárd forintos európai uniós és állami támogatással, megvalósulhat Kecel szennyvízelvezető hálózatának bővítése.
2014-02-27 19:36:25, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az idén mintegy 3,5 millió feltöltős SIM-kártyánál kell elvégezni a jogszabályban előírt éves adategyeztetést,...
Bővebben >>