. Ma Hella napja van.
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének
2014-05-06 06:36:23
Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolják az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének

Dr. Zombor Gábort javasolja a hétfőn megalakult Fidesz és KDNP frakció az Országgyűlés népjóléti testülete élére – közölte hétfőn sajtótájékoztatón Rogán Antal, akit egyhangúlag ismét a Fidesz-frakció élére választottak.  A Népjóléti bizottságban 15 képviselő lesz: Fidesz-KDNP 9, MSZP 2, Jobbik 3, Független 1

 

 

 

 

 

 

Rogán Antal azt mondta a sajtótájékoztatón: ha lehet, akkor már a keddi alakuló ülésen szeretnék felállítani a parlament bizottsági struktúráját, hogy az Országgyűlés minél hamarabb el tudja kezdeni az érdemi munkát. Szerinte erre az öt frakció között gyakorlatilag megszületett megállapodás lehetőséget kínál.

 

Rogán Antal másik két Bács-Kiskun megyei országgyűlési képviselő nevét is megemlítette a hétfői sajtótájékoztatóján. A parlament egyik alelnökének Lezsák Sándort javasolja a Fidesz és KDNP frakció, a mezőgazdasági bizottság élére pedig Győrffy Balázst jelölik ugyan, azonban hosszabb távon a Bács-Kiskun megyei Font Sándorra számítanak.

 

A sajtótájékoztatón bejelentette Rogán Antal, hogy a Fidesz és a KDNP május 10-ét, azaz szombatot javasolja a kormányfő megválasztásának időpontjául. A frakcióvezető közlése szerint ezen a napon délután a Parlament épülete előtt rendezvényt tart a Fidesz. A programra mindenkit várnak, hogy legyen részese a kormányfő megválasztásának, eskütételének, és a kapcsolódó ünnepségnek - hangzott el.

Utoljára frissítve: 2014-05-06 06:36:57

További híreink

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére