. Ma Emma napja van.
Disznóvágás Kisfáiban
2016-02-06 15:10:08
Disznóvágás Kisfáiban

Disznóvágás Kisfáiban

Falusi disznóvágást rendeztek szombaton a kecskeméti 12-es számú egyéni választókörzet Kisfái városrészében. A Sipos László önkormányzati képviselő választókerületében tartott „halotti tor" házigazdái a Kisfái Tanácsadó Testület és a Kisfáiért Közhasznú Egyesület voltak.

 

 

 

A télbúcsúztató, tavaszváró disznóvágáson minden együtt volt, amire egy ilyen tornál szükség van. A 140 kilogrammos „malac", egy kiváló is rendkívül gyors böllér, kések, pörkölők, jó sok pálinka, bor, forralt bor és persze éhes emberek: ebből vagy 80-100 is.

 

ITT MEGTEKINTHETIK A KÉPGALÉRIÁT!


Szegény disznó megérezte, hogy eljött a végzetes nap: lapított szombaton kora reggel az utánfutón. Visítania sem maradt ideje, pillanatokon belül vége lett... Nem sokkal később már el is készült a hagymásvér.

Sipos László (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő rendezvényeiről már sokadszor írtuk, hogy rendkívül jó a hangulat: ezúttal sem csalódtak a résztvevők. Közöttük volt dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere és Radics Kálmán, a kecskeméti Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke is. A disznó halotti torán szomjas és éhes embert nehezen, sőt egyáltalán nem lehetett volna találni az étkezdében.

Utoljára frissítve: 2016-02-06 15:11:33

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az üzleti infrastruktúra-fejlesztés alapja, a rendszerintegráció
Míg az elmúlt időszakban csupán drága, hosszadalmas middleware-ek általi fejlesztésekkel lehetett megoldani az integrációt, addig napjainkban elérhető egy biztonságosabb,...
2024-04-09 19:05:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mutatunk pár hasznos tanfolyamot, ha szeretnél szerezni egy új szakmát!
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sarkall bennünket, hogy váltsunk. De mit érdemes tanulni? Mily...
2024-04-09 19:01:58, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>